Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A baba/gyerek mivel rosszabb...

A baba/gyerek mivel rosszabb egy kutyától?

Figyelt kérdés

Albérletet keresünk a párommal és a 11 hónapos babánkkal. Sok hirdetést megnéztem és mindig kiakadok azon mikor a hirdetés szövegében azt olvasom, hogy gyerek kizárt-kistestű kutya vagy macska jöhet.

Miért rosszabb a gyerek? Nem értem.

2011. dec. 7. 13:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem attól lesz aljadék valaki,hogy kutyája vagy gyereke van.De ha egyik sincs,akkor máris egyel kevesebb indoka lesz a szomszédnak engem zaklatni,hogy zavarják őket a lakók.

Mi alapján választok? Ez sajnos zsákbamacska nyilván. Állat+gyerek nélküli általában fiatal pároknak adom ki,vagy egyetemistáknak

Idősebbeknek is adnám,de nagyon ritkán akarnak 30+ osok költözni

2011. dec. 7. 19:51
 22/25 anonim ***** válasza:
Hát,aki ezt paranoiának nézi az nyilván nem ad ki lakást és nem tudja mekkorát lehet bukni ezen. Alapból volt egy olyan időszak,hogy annyi gonddal jrát kiadni,hogy 2 évig üresen állt a bútorzott,gépesitett lakás . Nem hoz hasznot,de legalább kárt sem csinál senki.
2011. dec. 7. 19:53
 23/25 anonim ***** válasza:
És undoritó vagy nem,majd visszaveszel te is a jóindulatodból ha folyamatosan átbasznak.Nem kötelességem kisegiteni semmilyen gyerekes vagy nem gyerekes családot a szarból,vagy az utcáról örökbefogadni őket. De ha ennyire undorito vagyok,akkor legyél te a példamutató,és foagdd be őket te,akiknek én nem adom ki a lakást:D Én normálisan szerződést iratok,nem feketén adtam ki,és nem is drágán . A normális ,problémamentes lakókkal mindig jó volt a viszonoym,nem zargattam őket,nem b@szogattam,hogy fizessenek már (mert van olyan,aki ezen is felháborodik,hogyha szólni mersz 2 hónap után,hogy jó lenne befizetni a bérlet árát) . A lényeg annyi,hogy nagyobb a rizikó,több probléma LEHET egy olyan családdal ,ahol gyerek vagy állat van. Ennyi az oka annak,hogy a főbérlő nem akar ilyen lakókat.Nem kell mindenféle undormánynak elkönyvelni.
2011. dec. 7. 19:57
 24/25 A kérdező kommentje:

Én megértelek.

Nekünk is van lakásunk, de nem adjuk ki. Nem merjük. Másik városban van és így még inkább nem éreznénk biztonságban.

2011. dec. 7. 20:00
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont hogy a gyerekes családok nem fognak átb@szni mert aki ugye gyermeket vállal az felelősségteljes ember(ideális esetben!)

Így megkülönböztetni embereket szerintem nem szép dolog dehát persze azt csinálsz a lakásoddal amit csak akarsz és annak adod ki akinek csak akarod.

Viszont ugye azzal mindenki tisztában van hogy az albérlet egy pénznyelő és néha pofátlanul nagy összeget elkérnek érte ráadásul feketén hogy nehogy még adózni is kelljen de az albérlő legyen pontos és rugalmas mindenben!!

Az éremnek két oldala van!

2011. dec. 7. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!