A baba/gyerek mivel rosszabb egy kutyától?
Albérletet keresünk a párommal és a 11 hónapos babánkkal. Sok hirdetést megnéztem és mindig kiakadok azon mikor a hirdetés szövegében azt olvasom, hogy gyerek kizárt-kistestű kutya vagy macska jöhet.
Miért rosszabb a gyerek? Nem értem.
Nem attól lesz aljadék valaki,hogy kutyája vagy gyereke van.De ha egyik sincs,akkor máris egyel kevesebb indoka lesz a szomszédnak engem zaklatni,hogy zavarják őket a lakók.
Mi alapján választok? Ez sajnos zsákbamacska nyilván. Állat+gyerek nélküli általában fiatal pároknak adom ki,vagy egyetemistáknak
Idősebbeknek is adnám,de nagyon ritkán akarnak 30+ osok költözni
Én megértelek.
Nekünk is van lakásunk, de nem adjuk ki. Nem merjük. Másik városban van és így még inkább nem éreznénk biztonságban.
Szerintem meg pont hogy a gyerekes családok nem fognak átb@szni mert aki ugye gyermeket vállal az felelősségteljes ember(ideális esetben!)
Így megkülönböztetni embereket szerintem nem szép dolog dehát persze azt csinálsz a lakásoddal amit csak akarsz és annak adod ki akinek csak akarod.
Viszont ugye azzal mindenki tisztában van hogy az albérlet egy pénznyelő és néha pofátlanul nagy összeget elkérnek érte ráadásul feketén hogy nehogy még adózni is kelljen de az albérlő legyen pontos és rugalmas mindenben!!
Az éremnek két oldala van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!