2hetes babával vásárlás?
Pont mivel enyhe az idő úgy terjednek sokkal jobban terjednek a bacik. Ahogy már előttem is írták, elég csúnya felső légúti fertőzés van a levegőben, mindkét gyerekem majd megfullad (3,5 éves és 10 hónapos) úgy köhög, nem használ semmi, a nagynak 40 fokos láza volt és én is kezdek kidőlni, de körülöttünk is mindenki beteg!
A lányom májusi, vele mentünk már elég korán, akkor nem volt semmi a levegőben, nyáron nincs bacidömping, a fiam januári, eszembe se jutott volna nagy bevásárlóközpontba menni vele. Mentem én, mikor este lefeküdt, vagy listát írtam a férjemnek, ami márka szerint volt írva, ha valami nem ment hívott telefonon. 1×-2× szerintem a Te férjed is kibírja. Én nem kockáztatnám meg, nem ér annyit! Mindjárt karácsony, szerintem Ti is jobban örülnétek egy egészséges babával az ünneplést!
De persze a Ti döntésetek!
nekem nincs jogsim és itt a boltban alig lehet kapni valami...Muszáj volt bemennünk mert a párom 2 re ment dolgozni és igyekeznünk is kellett haza..
Meg vittük a nagylányomat orvoshoz mert ő is beteg 2 hete...
Végigaludta az utat is meg a bevásárlást is a picur..hordozóban vittük és letakartam a hordozót egy textil pelussal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!