Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek lehet baja a 9...

Szerintetek lehet baja a 9 hónapos lányomnak, ha megevett 2 nap alatt egy közepes méretű tejcsoki mikulást?

Figyelt kérdés
Az anyósom adta neki oda, mert szerinte 9hónaposan már nem lehet baja tőle.Hát nem tudom, volt köztünk egy kis vita ez ügyben.Mi a véleményetek?
2011. dec. 6. 18:57
1 2
 11/18 xStefix ***** válasza:

Hát, ha csokis pudingot már evett ennyi idősen... akkor én se értem annyira az aggodalmad. Persze a "rendes" csoki töményebb, mint a puding, de a kakaó az kakaó...

Szerintem se kéne még 9 hónaposan kapnia.

2011. dec. 7. 12:24
 12/18 A kérdező kommentje:
É nem is a csoki miatt aggódtam, hanem a csokiban lévő tejtartalom miatt.De azóta sincs semmi elváltozás...
2011. dec. 8. 00:18
 13/18 anonim ***** válasza:
A pudingban is van "tej".
2011. dec. 8. 13:17
 14/18 xStefix ***** válasza:
Én mindkettő miatt aggódnék.
2011. dec. 9. 14:39
 15/18 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy a pudingban is van tej, de a direkt babáknak készült bolti terméktől azért csak elvárhatom, hogy ne ártson a gyerekemnek.
2011. dec. 9. 17:54
 16/18 xStefix ***** válasza:

Ha esélye sincs nálatok az allergiának, akkor elvárhatod. Egyébként a direkt babáknak készült ételek sem arról szólnak elsősorban, hogy biztosan nem lesz tőlük baja a babának és ezért vedd meg őket, hanem arról, hogy vedd meg a készet, mert úgy könnyebb neked. Ha a babád épp bírja is őket, az már "csak" szerencse.

Nézd csak végig a polcokat, milyen bébiételeket kínálnak az alig fél-3/4éves babáknak! A legtöbb alapanyag ilyenkor még külön-külön se jön szóba az ajánló táblázatok szerint, amikor a bébiételben már keverve kínálják őket....

2011. dec. 11. 17:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Stefit kiegészíteném, a bolti baba puding abban más, hogy a tejfehérje szét van bontva, így KEVÉSBÉ allergén. tehát nem, nem szabad elvárni...

enyém tejallergia gyanús volt, nem is ehetett semmi pudingot, tejpépet, sőt rengeteg babakajcsit sem mert sok tejszínt tartalmaz.

csak ismételem magam, ha ilyeneket már adsz neki, én nem aggódnék egy csokin

2011. dec. 11. 17:49
 18/18 A kérdező kommentje:
Utolsónak!Mit értesz azon, hogy tejallergia gyanús?Tünetek?
2011. dec. 12. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!