Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos lányomnak jó ez az...

10 hónapos lányomnak jó ez az étrend? Vagy már kéne reggeli és vacsora is?

Figyelt kérdés

8: Tápszer 200ml

10: Ált. 1 banán és alma, vagy 2 alma keksszel, vagy banán barackkal.stb.

14: Főzelék húsival.

17: Tejpép, vagy túrós gyümi, vagy joghurtos gyümi.

20: Tápszer 200ml.

Néha kap 2 kaja között nasit, egy túró rudit, vagy babapiskótát.Átalussza az éjszakát.De viszont már próbáltam neki 6-fél7 fele adni neki valami kenyeret, vagy ebéd maradékot, de akkor pedig este nem eszi meg a tápszer adagját!

Jó ez így szerintetek?1 hete voltunk orvosnál, akkor 9 kiló volt és 70cm-er.

Jó ez így vajon?

2011. nov. 23. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem most töltötték a fiaim a 9 hónapot,de szint ugyanúgy esznek,ahogy ti! Nálunk néha kimarad a 10órai,mert későn kelnek és emiatt fél vagy akár 1 órával is tolódik a reggeli,de akkor az uzsihoz mindenféleképp esznek gyümit. Nekem 8 kiló 80 deka körül vannak,szóval pont elérik sztem a 9 kilót 10 hónapos korukra. 70-73 centisek. A védőnő meg a doktornéni is azt mondta,hogy még 1 éves korukig maradjon a tápszer!

(én túró rudit meg babapiskótát nem adtam még,sztem rudit egyenlőre nem is fogok...)

Szóval sztem jó így ahogy te is csinálod!

2011. nov. 23. 09:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Mi is már 9 hónaposan beálltunk erre a napirendre.Csak bizonytalankodom kicsit! :) Meg nem akarom, hogy kevés tápszert egyen.Ezért sem akarok neki vacsit adni.Ha meg reggeli tápszer után kap valamit, akkor meg a 10 órai gyümi csúszik nehezen...
2011. nov. 23. 09:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Sztem ne aggódj ezen! Én úgy fogom csinálni,hogy 1 éves koruk után kiváltom félig,majd teljesen a reggeli tápszert,aztán a vacsit is. Én szeretném majd a fogápolást is a fürdéshez kötni,ezért majd átállunk,ha ki lesz váltva a vacsi is,a fürdés elötti vacsira...
2011. nov. 23. 10:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát igen a fogápolás.Lányomnak már 6 foga van.Fürcsinél mi már mossuk őket.Játéknak fogja fel.Igaz utána kap tápszert, de egyenlőre az a cél, hogy szokja, hogy sikálva van a foga! :)
2011. nov. 23. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell ezen aggódni.A fiam 11 hós,de 10óraiztatni még sosem sikerült.Sőt vannak napok amikor komolyan idegbajt tudnék tőle kapni annyira nem akar semmit sem enni.

A védőnőm szerint akár 3 éves koráig is maradhat a tápszer,egyébként most 11kg.és 75 cm.

2011. nov. 23. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
A lányom 9 hónapos, és én is csak 2szer adok neki tápszert.Igaz, lefekvés előtt kimondottan éjszakai tápszert kap.Körülbelül ugyan ebben az időben etetem én is, csak mi este eszük a gyümit, mert ha délelött adom neki, akkor nem nagyon kéri a főzeléket.Tejterméket, pl.:túrót, joghurtot még nem kap.Szerintem semmi gond nincs azzal, ahogy eteted, hisz nagyon szépen fejlődik.
2011. dec. 7. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!