10 hónapos lányomnak jó ez az étrend? Vagy már kéne reggeli és vacsora is?
8: Tápszer 200ml
10: Ált. 1 banán és alma, vagy 2 alma keksszel, vagy banán barackkal.stb.
14: Főzelék húsival.
17: Tejpép, vagy túrós gyümi, vagy joghurtos gyümi.
20: Tápszer 200ml.
Néha kap 2 kaja között nasit, egy túró rudit, vagy babapiskótát.Átalussza az éjszakát.De viszont már próbáltam neki 6-fél7 fele adni neki valami kenyeret, vagy ebéd maradékot, de akkor pedig este nem eszi meg a tápszer adagját!
Jó ez így szerintetek?1 hete voltunk orvosnál, akkor 9 kiló volt és 70cm-er.
Jó ez így vajon?
Szia! Nekem most töltötték a fiaim a 9 hónapot,de szint ugyanúgy esznek,ahogy ti! Nálunk néha kimarad a 10órai,mert későn kelnek és emiatt fél vagy akár 1 órával is tolódik a reggeli,de akkor az uzsihoz mindenféleképp esznek gyümit. Nekem 8 kiló 80 deka körül vannak,szóval pont elérik sztem a 9 kilót 10 hónapos korukra. 70-73 centisek. A védőnő meg a doktornéni is azt mondta,hogy még 1 éves korukig maradjon a tápszer!
(én túró rudit meg babapiskótát nem adtam még,sztem rudit egyenlőre nem is fogok...)
Szóval sztem jó így ahogy te is csinálod!
Szerintem sem kell ezen aggódni.A fiam 11 hós,de 10óraiztatni még sosem sikerült.Sőt vannak napok amikor komolyan idegbajt tudnék tőle kapni annyira nem akar semmit sem enni.
A védőnőm szerint akár 3 éves koráig is maradhat a tápszer,egyébként most 11kg.és 75 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!