Szerintetek lehet baja a 9 hónapos lányomnak, ha megevett 2 nap alatt egy közepes méretű tejcsoki mikulást?
... és figyeld a kakiját, mert lehet, hogy megfogja.
Anyóst meg tedd rendbe! :)
Pont azért adta neki, mert nagyon szépen ette.Szopogatta, aztán egyszer csak elfogyott.Még semmit nem veszek észre rajta, de ha bármi baja lesz a babának, akkor nagyon mérges leszek.Különben...az anyósomnak 4 gyereke van, de ő már sokkal korábban adott csokit nekik, és egyiknek sem lett semmi baja.
A lányom kedvence a csokis puding(bolti) és a csokis pép.Gondolom ezért falta a Mikit is.
Figyelj, ez olyan dolog amit minden anyának magának kell eldöntenie.
nekem személy szerint semmi kivetnivalóm az ellen, hogy mikuláskor egy 9 hónapos kapjon egy kicsi csokit.
nem vagyunk nagy csokisok, havonta egyszer eszünk de akkor kap a gyerkőc is olyan 1 éves korától.
viszont ha te úgy döntesz, hogy a te gyereked 1-2-3-x éves koráig nem ehet csokit akkor az nem anyósnak apának, és az utolsó jöttmentnek is. ezt kéne tisztázni anyóssal szerintem, nem magát a tényt, hogy ehet-e egy ekkora baba csokit. mert azon kívül, hogy nem neki való, valószínüleg nem lesz baja :)
"Pont azért adta neki, mert nagyon szépen ette"
Nem azért ette,mert adta neki? EGyébként meg ha túl vagytok 9 hónaposan a bolti csokis pudingon,nem is értem,miért akadsz ki a csokin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!