Lányomnak szemébe, szájába belement a fürdető víz.
Ugye nem lesz semmi baja?
Figyelt kérdés
A hétvégén lesz 4 hónapos. Hátra néztem egy pillanatra, ő ficánkolt és már csak azt hallottam, hogy köhög. Kikaptam, vállamra fektettem, majd letöröltem a szemét, száját. Megijedt, de nem sírt. Vizet biztos hogy nyelt, de nem láttam mennyit. Felöltöztettem, majd adtam neki tejcsit. Nem evett sokat. Babé fürdetőt használunk érzékeny bőrre valót és mindig csak keveset. Kérlek segítsetek, ugye nem lesz baj? Egy kis has fájással megússzuk?
2011. nov. 29. 19:54
1/8 anonim válasza:
nem lesz semmi baja, nyugi :) ezeknek a baba termékeknek olyan összetevője van ami nem ártalmas az egészségre, hasfájás se lesz :)
enyém egyszer a folyékony szappant húzta meg mikor takarítottam a fürdőt és egy pillanatra elfordultam (1,5 éves volt), jól kimostam a száját, kicsit habzott közben neki :D hívtam az ügyeletet és mondhatni kinevettek :)
2011. nov. 29. 19:58
2/8 anonim válasza:
Nyugodj meg, ezekben nincsenek olyan káros anyagok amik árthatnának...nem flóraszept meg ilyesmi:)
2011. nov. 29. 20:09
3/8 anonim válasza:
Ne aggódj nem lesz baja, mivel ezeknek olyan az összetevőjük hogy nem árthat soha semmilyen körülmények között senkinek.
2011. nov. 29. 20:13
4/8 anonim válasza:
ezek max a szemét csíphetik kicsit, de talán még azt sem, ha belekerül. Az hogy nyelt le belőle picit nem gond, attól nem lesz baja, viszont azért figyelj oda, mert ha félrenyel abból lehet baj.
5/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj, az én kisfiam rendszeresen eszi a Babé habját :D és még él...5 hónapos...:)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. nov. 29. 20:28
7/8 anonim válasza:
Nálunk nem telik el úgy fürdés, hogy lányom (8 hónapos) ne enné le a kezéről a habot és ne szopogatná a fürdető szivacsot. :) Persze mindig elveszem tőle, de valahogy mindig megoldja, hogy belekóstolhasson. Hála az égnek semmi baja nem volt még tőle, még a hasa sem fájt.
Nyugi, csinál még ennél durvábbakat is. én végig ott ülök a gyerek mellett a fürdőkádjánál, és már 2x kimászott belőle, pedig árgus szemekkel nézem ugrásra készen. :)
Jó babázást! :)
2011. nov. 29. 21:26
8/8 anonim válasza:
Tényleg nem lesz semmi baja tőle, ahogy írták már. Csinál majd hajmeresztőbbeket is. Az enyém ecetet kóstolt 11 hónaposan(már járt, imádott pakolni, és egyszer csak megtalálta, érdekes, zöld színe volt, még soha nem látta, gondolta megkóstolja) kimostam a száját, az ismerősöm fia öblítőt kóstolt. Ja és mostanában legújabb szokása a testápolóját megkóstolni(gyógyszertári)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!