Nagy baj az ha esténként a babám csak az Adamo bébihintában tud aludni?
Szerintem nem baj. Én hagynám:)
Mi most vettünk egy adamo-t, csak a felszerelésre vár:)
Az én Fiam meg a kagyló autósülésben tud szépen elaludni már pár hetes korától. A kiságyban 20 perc után ordit, ebben meg alszik 2 órát is. Tudom, hogy nem ideális, de én már sok elvemet feladtam, mióta Ő megszületett :-)
Szerintem semmi baja nem lesz a Tiédnek sem! Majd kinövi, hiszen mindig változnak.
(Bár a Fiam már 8 hónapos, és éppen most is a hordozóban horkol már vagy 2 órája ...)
Mennyi idős?
Ha még pici, akkor nem gond szerintem.
Második gyerekem nekem is csak az autós bébihordozóban aludt. 4-5 hónapos korára tudtam beszoktatni a kiságyába. Előtte úgy ment, mint nálatok. 20-30 perc után visítás...
nekunk volt adamo hintank, nagyon szerettuk (kisteso jon, neki is elovesszuk), de nem altattam soha benne.
nem tudom mennyire lehet altalanos, az egyik kismama meselte, hogy a gyereket mindig babakocsiban altatta, es
most keres olyan babakocsit, ami elég nagy/kenyelmes, mert a gyerkoc mashol nem hajlando elaludni
(akkor volt asszem 3 eves a lanya)
nyilvan nem minden gyerek ilyen, sok jatszoteri anyuka altatta a babajat babakocsiban, megse lettek "fuggok", csak ugy bennem maradt az anyuka ketsegbeesese..
a masik, hogy nem tudom mennyi idos, ha nagyon pici, akkor kerdezd meg a dokit hogy jot tesz e a gerincenek, es ha nem art neki, akkor szerintem ahogy nektek jo.
(mondom bennem csak ez a babakocsis eset miatt -ami nyilvan 100bol 1x esik meg- lennenek ellenerzesek, de ez is csak en vagyok, szoval ha nem art a gerincenek, es ha picit nagyobb lesz, akkor is ki tudod a hintabol operalni anelkul hogy felebredne, akkor persze)
Mondom, ugyanigy volt az én Kisfiam is ...
A kiságyban 10 - 20 perceket aludt, a hordozóban meg órákat. Volt, hogy éjjel is beletettem, mert már semmit nem tudtam kezdeni vele. Nem akarok rosszat tanácsolni, de én hagytam, és hagyom most is. Már 8 hónapos. És persze félek, mert előbb-utóbb kinövi a kagylót, pont a napokban kezdtem kutakodni, hogy nincs-e valami nagyobb ilyesmi, amiben még jó sokáig ringatózhat :-)
6 hetes:-)
Én simán hagynám abban aludni. Kivéva ha doki nem javasolja gerincproblémák miatt...bár nem hinném. Olyan 3 hónapos korában viszont elkezdeném szépen fokozatosan elfogadtatni vele a kiságyat, mert később nehéz lesz.
Én pórul jártam a babakocsiban való altatással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!