Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amelyik baba többször esik át...

Amelyik baba többször esik át antibiotikumos kezelésen, annak gyengébb lesz ezáltal az immunrendszere?

Figyelt kérdés

Kisfiam már többször kapott és féltem a kis beleit,hogy ezáltal károsodnak és a védekezőképessége is romlik.

Vagy rosszul gondolom?

2009. máj. 15. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
potolni kell a jó bélbaktériumokat anti.után! Nem tudsz mit csinálni ne agodj dokira vagyunk bízva! Vagy keress más dokit aki nem ad rögtön gyogyszert.És majd kitapasztalod hogy mikkor nem sulyos a tünete akkor ne vidd orvoshoz mert ugy is gyogyszert adnak és van hogy anékül is renbbe jön.
2009. máj. 15. 08:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

mennyiidős a pici??

mert antibiotikumot csak 3 havonta lehet 1 kúrát csinálni..és nem többet mert azzal ártanak neki ,,,hozzászokik a szervezete!!!!!!

ha többször kapott válts orvost...és mire kapta?

2009. máj. 15. 08:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Antibiotikumos kezelés alatt mindig adj neki Normaflort, az helyreállítja bélflórát. Én nagyon antibiotikum-ellenes vagyok, szerencsére eddig csak egyszer kellett kapnia (sajnos épp a születése utáni napokban), de otthon csináltunk egy kúrát. Most először volt beteg azóta (kilenc hónapos), és most is ajánlotta az orvos, mert volt hasmenése. Szerintem fontos, h' bízz az orvosotokban, ha pedig nem, akkor inkább keress másikat.
2009. máj. 15. 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
mindenképpen szedess fele normaflore-t vagy protexin restore-t,amitől helyreállnak a bélbolyhok
2009. máj. 15. 09:33
 5/7 A kérdező kommentje:

1 éves és sajnos születése után neki is rögtön antibiotikum kellet,utána 1 hónaposan egymás után 3 fajtát írt fel az orvos,mert egy kicsit szürcsögött,de más baja nemvolt.

Mi beadtuk,mert koraszülött is volt és még gondok is voltak vele,valamint muszáj volt megbíznom az orvosban,elvégre neki kell hozzá érteni??Aztán kiderült az ügyeleten,hogy nem is kellett volna az antibiotikum(talán egy kis nátha lehetett).

Azóta még adott volna,de inkább az ügyeletre vittem és mindig kiderült,hogy nincs is olyan baj ami ilyen kúrát igényelne.Most ismét beteg és lázas volt.Adott egy injekciót,de mi azt hittük,hogy lázcsillapító.Utána ki kellett váltani és akkor láttuk,hogy antibiotikum,aztán írt fel szirupba egy másikat és azt mondta,hogy még adjuk két napig.Aztán hasmenéssel és hányással újból az ügyeleten kötöttünk ki és ott nem értette az orvos,hogy miért kap a gyerek össze -vissza antibiotikumokat.Szerintem orvosváltás lesz ebből.

2009. máj. 15. 10:00
 6/7 A kérdező kommentje:

Ja,a normafloret még soha nem is mondta.Én olvastam utána,mert hallottam,hogy ilyenkor szokták adni.

Akkor kiben bízzon meg az ember???

2009. máj. 15. 10:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok

sztem azonnal válts orvost...nem normális náthára azt felirni??

nekem a dokim akibe 1000%ig megbizok közölte h csak ha tartósan magas a láza legalább 3 nap és lázcsillapitóval sem mulik el akkor kell antibiotikum...addig nem...mindenra van megoldás..nátha(orrcsepp) láz( kup, meg szirupok, hütőfürdő)köhögésre köhögés csillapitók piciknek)

ő volt az én gyerekdokim is..és ő mondta h nem szabad sürün adni azzal többet ártasz...legközelebb ha ad recit és szted nem nagy a baj...náthára utalo jel..ne váltsd ki hanem előtte nézesd meg mással

2009. máj. 15. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!