Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet ez? Eléggé meg...

Mi lehet ez? Eléggé meg vagyok ijedve!

Figyelt kérdés

A kislányom 6 hetes, a nunusán kb. két hete nagyon csúnya piros pöttyök jelentek meg, egyre több van belőlük.

Megmutattam a gyerekorvosnak, aki azt mondta, hogy szájpenész lehet (mert hogy kipisili ezért terjedt odalentre is...) Canestent javasolt, amit használunk is, de semmi javulás, miközben a szájpenészét már jó egy hete sikerült teljesen kikezelni rózsamézzel.

Ez tényleg a szájpenésztől lehet? (Én ilyet még sosem hallottam, hogy odalent is kijöjjön...)

Tápszeres baba.

2011. dec. 5. 17:31
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy ilyen hólyagos kiütésekről van szó, elég nagyok is.
2011. dec. 5. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jajj szegény! Vidd vissza a dokihoz! Pelenkakiütésre gondoltam az első sorokat olvasva, de azok nem hólyagosak! Feltétlenül vidd vissza amilyen hamar lehet! Sajnos nem tudok érdemben segíteni!
2011. dec. 5. 17:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Ha 2-3 napon belül nem javul a helyzet, mindenképpen visszaviszem, mert tényleg nagyon csúnya neki.

Azért is tettem fel a kérdésemet, hogy létezik-e egyáltalán, hogy ez szájpenész lenne, és ha igen, van-e valakinek tapasztalata a kezelését illetően. :S

2011. dec. 5. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne vidd vissza a dokoihoz, ha eddig sem tudta mi lehet ez...:S

Nekünk is ilyen okos orvosunk van. Kétféle kenőcsöt írt a fel, ráadásul szteroidos!! kenőcsöt,egy 4 hónapos babának!! szerinte gomba, vagy allergia, nem tudja, de felírt valamit...

Hát, a foltok még csak jobban terjedtek ettől, elvittem bőrgyógyászhoz: mint kiderült, egy sima ekcémát nem ismert fel.

Én a helyedben elvinném bőrgyógyászhoz! Az a biztos!

2011. dec. 5. 21:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász mindenképp! De ne várj még 2-3 napot. Miért szenvedjen még napokig fölöslegesen szegényke?
2011. dec. 5. 23:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen látnia kell orvosnak minél előbb!
2011. dec. 6. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!