Normális, hogy ezt csinálja? Eléggé meg vagyok ijedve.
Figyelt kérdés
Fiam 6 hónapos, és kb 1 hete tart, ez. Ha leteszem aludni, jobbra-balra inogtatja a fejét. Most már nem csak éjjel, hanem nappal is csinálja, elég sokszor, jobbra-balra. Normális ez? Miért csinálja?2011. dec. 2. 17:56
1/5 anonim válasza:
Azért csinálja, mert rájött, hogy tudja. Megfigyeli mi történik. Az én nagyobbik fiam hason fekve felhúzott popsival löködte magát előre hátra, úgy hogy a kiságy széléhez ütögette a fejét. Nem fájt neki, de fura volt. Valamiért élvezte.
2/5 anonim válasza:
Elmúlik majd, az enyém is csinálta, így ringatják magukat álomba. Ne izgulj.
3/5 anonim válasza:
"ringatózik"
Segíti az elalvást a saját ritmusában. Majd elhagyja talál mást helyette.
4/5 anonim válasza:
:D Az enyém is csinálja, eszembe nem jutott, hogy ez probléma lenne, altatja magát. Neki van egy morzsolgató szundi kendője és azt is moncsolgatja közben.:)
5/5 anonim válasza:
Az én picifiam is ezt csinálta:) Mára elhagyta most már a lábával rugdossa a matracot mielőtt elalszik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!