Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egész nap fáj a hasam alja,...

Egész nap fáj a hasam alja, és a derekam is. Eléggé meg vagyok ijedve! Baj lehet? 32 hetes vagyok!

Figyelt kérdés
Olyan mensi szerű fájdalom, de sokszor nem tudom eldönteni, hogy a hasam, vagy a derekam fáj! Magnéziumot vettem be rá, és pihenek is egész délelőtt! De nem nagyon múlik. Bemenjek a kórházba, vagy ez ilyenkor természetes? Mit csináljak?
2008. szept. 22. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem valószínű, hogy gond lenne. Keményedik is a hasad? A pihenés és a magnézium elvileg jó, de azért, ha tényleg úgy érzed, nem múlik, akkor inkább lásson orvos. Jobb óvatosnak lenni. 38 hetes kismama
2008. szept. 22. 15:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Kicsit keményebb, mint szokott, de nem kőkemény!
2008. szept. 22. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
En is irtam egy hasonlo kerdest ma,mar azt hittem ezt is en irtam :-)En is 32 hetes vagyok es az a gond ami neked pont csak nekem iszonyu hanyinger is koveti.En nospat vettem be az elmullasztotta a hs es derekfajdalmamat.Bar ez nekem lassan egy hete van..En is sokakat megkerdeztem hogy most erdemes bemenni a korhazba vagy ez normalis e de mindenki nyugtat hogy ez normalis..
2008. szept. 22. 15:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó, megnyugodtam:) Kis hányinger nekem is van egész nap. Remélem tényleg nincs semmi gond.
2008. szept. 22. 15:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia!!!Én 33 hetes kismama vagyok ugyan ez a panaszom MB6-ot vedtem be és éppen ma kérdeztem rá hogy természetes-e ,igen természetes készül a meg születésre ,igaz még messze van de helyeszkedik oda bent és ez okoza a derék és a has fájást ,sokat kell piheni.Jo baba várást!!!!Ui:Az én hasam lejebb is ment.
2008. szept. 22. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:
A masodik valaszolo vagyok,a keresoben keresgeltem es mindenki joslofajasnak irja le ezeket a tuneteket es allitolag ilyenkor meg korai.Ird be hogy joslofalyas es rengeteget kiad..jo lenne egy dokit megkerdezni errol,megiscsak jobb egy doktortol hallani hogy akkor most mi is van..
2008. szept. 23. 10:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Én az Orvostol kérdeztem hogy nem-e korai azt mondta hogy nem szednem kell a MB6-ot. És a méh szalagok nyulnak meg ahogy a baba helyeszkedik nyom valami ideget ami ki váltja.Azt mondta az orvos ne aggodjak.Nincs semi gond.
2008. szept. 24. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!