Egész nap fáj a hasam alja, és a derekam is. Eléggé meg vagyok ijedve! Baj lehet? 32 hetes vagyok!
Figyelt kérdés
Olyan mensi szerű fájdalom, de sokszor nem tudom eldönteni, hogy a hasam, vagy a derekam fáj! Magnéziumot vettem be rá, és pihenek is egész délelőtt! De nem nagyon múlik. Bemenjek a kórházba, vagy ez ilyenkor természetes? Mit csináljak?2008. szept. 22. 14:31
1/7 anonim válasza:
Szia! Nem valószínű, hogy gond lenne. Keményedik is a hasad? A pihenés és a magnézium elvileg jó, de azért, ha tényleg úgy érzed, nem múlik, akkor inkább lásson orvos. Jobb óvatosnak lenni. 38 hetes kismama
2/7 A kérdező kommentje:
Kicsit keményebb, mint szokott, de nem kőkemény!
2008. szept. 22. 15:13
3/7 anonim válasza:
En is irtam egy hasonlo kerdest ma,mar azt hittem ezt is en irtam :-)En is 32 hetes vagyok es az a gond ami neked pont csak nekem iszonyu hanyinger is koveti.En nospat vettem be az elmullasztotta a hs es derekfajdalmamat.Bar ez nekem lassan egy hete van..En is sokakat megkerdeztem hogy most erdemes bemenni a korhazba vagy ez normalis e de mindenki nyugtat hogy ez normalis..
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó, megnyugodtam:) Kis hányinger nekem is van egész nap. Remélem tényleg nincs semmi gond.
2008. szept. 22. 15:42
5/7 anonim válasza:
Szia!!!Én 33 hetes kismama vagyok ugyan ez a panaszom MB6-ot vedtem be és éppen ma kérdeztem rá hogy természetes-e ,igen természetes készül a meg születésre ,igaz még messze van de helyeszkedik oda bent és ez okoza a derék és a has fájást ,sokat kell piheni.Jo baba várást!!!!Ui:Az én hasam lejebb is ment.
6/7 anonim válasza:
A masodik valaszolo vagyok,a keresoben keresgeltem es mindenki joslofajasnak irja le ezeket a tuneteket es allitolag ilyenkor meg korai.Ird be hogy joslofalyas es rengeteget kiad..jo lenne egy dokit megkerdezni errol,megiscsak jobb egy doktortol hallani hogy akkor most mi is van..
7/7 anonim válasza:
Én az Orvostol kérdeztem hogy nem-e korai azt mondta hogy nem szednem kell a MB6-ot. És a méh szalagok nyulnak meg ahogy a baba helyeszkedik nyom valami ideget ami ki váltja.Azt mondta az orvos ne aggodjak.Nincs semi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!