Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Oktober 8. -án szültem. Eddig...

Oktober 8. -án szültem. Eddig nem keptam gyest, ebbe a hónapba 20.500at utaltak. Hogy van ez?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 21-én szültem, az anyaságit megkaptam és most a családit, de gyest én se kaptam.
2011. dec. 5. 11:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Normál esetben,ha be voltál jelentve a munkahelyeden,akkor először 168napig Tgyas jár,majd Gyed és végül a gyerek 3éves koráig jár a Gyes.

Ezeket mind külön kell igényelni.

Mondjuk nem írtad,hogy volt-e már munkaviszonyod vagy miért csak Gyes-re vagy jogosult?

2011. dec. 5. 12:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Megszünt a munkaviszonyom a terhesség alatt, ezért vagyok csak gyesre jogosult.
2011. dec. 5. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem ez az októberi gyes, ennyinek kell lennie arra a hónapra. gondolom megkapod a napokban akkor a novemberit is
2011. dec. 5. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem írtad , hogy mikor igényelted és hogyan.?

Én okt. 9-én szültem és egyszerre adtam fel postán a gyes,családi és anyasági igénylést október vége felé és november 7-én már a számlámon volt.1 összegben utalták.

2011. dec. 5. 14:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Ahogy megjöttek a papírja személyesen voltam bent, én is egyszerre adtam be minden papírt, csak nem értem mért nem egyszerre utalták. Akkor várok hátha kiküldik. Nem számlára kértem. Az anyaságit és a családit egy papíron hozta a postás.
2011. dec. 5. 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Valószínű a tört hónapot kaptad meg.(gyes) ami októberre járt.

Mindig utólag kapjuk,mint a fizetést. Azaz a novemberit fogják decemberben.

Aki számlára kérte utalással,annak 3.án utalják, aki postai úton, az 10-én( vagy -ig, vagy kb akkor :) ) kapja meg.

Szóval elvileg 10-én kapod a teljes novemberi hónapot! :)

Remélem tudtam segíteni :)

2011. dec. 8. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!