Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hordozó kendőben/kenguruban...

A hordozó kendőben/kenguruban hordott babák nem utálták meg a babakocsit?

Figyelt kérdés
Én mindkettőt szeretném használni ezért kérdezem.
2011. júl. 19. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Én mei tait használtam, nap mint nap, de hetente kétszer kb. előkerült a babakocsi. Férjem vegyesen babakocsi, kenguru(nem volt hajlandó mei tait kötni) de most hogy már más okból 14 hósan nem hordozhatom, egész jól bírja a babakocsit.Ismerek olyan babát is, aki egy éves kora után került babakocsiba, addig kizárólag hordozta az anyukája, és egyáltalán nem viselte meg. Ő nagyon nyugodt baba. Ez a ritkább.
2011. júl. 19. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi használjuk a hordozókendőt és a babakocsit is, mindkettőt szereti, nincs ezzel gond.

Az igaz, hogy mivel késő őszi baba, így kendőben először 3 hónaposan vittem kinn, bent a lakásban sem sűrűn használtam, így először a babakocsit szokta meg, aztán a kendőt.

Most 8,5 hónapos a kisfiam.

2011. júl. 19. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Főleg kendőzünk, mei tai-ozunk. Heti 1x vagy ritkábban van babakocsiban. Semmi gond nincs olyankor. Neki. Nekem furcsa :)
2011. júl. 19. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Én mei tai-ban és csatosban hordozok, a fiam nem utálta meg a babakocsit. De attól függ, hogy épp hordozós vagy babakocsizós kedve van. Van, hogy nem szeret rajtam lógni, inkább nézelődik a kocsiban, de van olyan is, hogy rajtam akar lógni. Amúgy szerintem gyerek-függő is ez a dolog.

(Off: kenguruban inkább ne, nem tesz jót a csípőjének, lóg benne a lába, kifelé fordítva pedig még rosszabb!)

2011. júl. 20. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!