Ha kifakad a bcg oltás helye, akkor azt rendesen ki kell nyomni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 12:11
2/9 anonim válasza:
Nem szabad semmivel sem kezelni, hozzányúlni. Majd elmúlik.
3/9 anonim válasza:
Szia.
Tényleg ne piszkáld semmivel!Nem szabad!
6/9 anonim válasza:
Nem szabad, és akár többször is kifakadhat.
7/9 anonim válasza:
Hát én bevallom, ha láttam, hogy épp kifakad - fürdéskor, akkor egy papirtörlővel felitattam és kicsit megnyomtam 2 oldalról. Épp csak annyira, hogy ami akar, az kijöjjön, és inkább egy tiszta papirral legyen letörölve. Megvártam, mig megszárad, aztá ráadtam egy tiszta bodyt. A fiamnak alig fakadt ki, a lányomnak többször is. Figyeltem, hogy ne nagyon vizezzem össze, mert akkor lassabban gyógyul be.
8/9 A kérdező kommentje:
Picit én is megnyomkodtam, és papirzsepivel törölgettemneki.
2011. dec. 3. 17:01
9/9 anonim válasza:
Felesleges és veszélyes nyomkodni.Magától is kifakad.Maximum egy kicsit letörlöd egy száraz textilpelussal,de ne papírzsepivel mert az beleragadhat,gondolom nem akarsz fájdalmat okozni a babádnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!