Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem emésztette meg rendesen a...

Nem emésztette meg rendesen a hamit?

Figyelt kérdés
5,5 hósom ma alma+sütőtököt evett. De a kakija nagyon furi volt, elég pépes volt, de mégis kicsit keményebb mint szokott. Mivel anyatejes, eddig folyékony kakija volt. De akkor most ez normális, vagy nem emésztette meg rendesen, és egy az egyben kijött?
2011. nov. 30. 19:43
 1/3 xStefix ***** válasza:
100%
Normális is lehet meg nem is. Ha nem kemény és nem erőlködött vele, akkor ez csak a szilárd étel miatt van. A sütőtök egyébként is fog kicsit, úgyhogy szilárdítja a székletet.
2011. nov. 30. 20:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne izgulj! A sütőtökből kevés szívódik fel, szinte egy az egyben jön ki, úgy, ahogy bement. :) Először én is meglepődtem rajta, de a dokink elmagyarázta, hogy ez van, így megnyugodtam. :)
2011. nov. 30. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én lányom pelusában is visszaköszön az alma :) Azt mondta a doki, hogy nem baj, majd napról napra többet hasznosít belőle.
2011. dec. 1. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!