A bcg oltás helye mikor fog rendesen begyógyulni?
Figyelt kérdés
Most 3.5hónaposan fakadt ki és már két hete csinálja..jó lenne ha begyógyulna..tisztogatom alkohollal néha...2008. okt. 31. 22:15
1/2 anonim válasza:
az én bébim 10 hós lesz és most már csak piros színű, de nem duzzad ki, és nem fakad már, begyógyulni látszik. De kb csak 1 hópja kezdett szebb lenni. Elég sokszor kifakadt, már én is aggódtam, orvoshoz is vittem, azt mondta semmi gond, normális, nem szabad rákenni semmit, sem leragasztani. Én egy éjszakára leragasztottam amikor annyira vérzett szegénykémnek, de megbántam, mert beleragadt a géz. :( Nem piszkáltam, nem nagyon érte víz se, vigyáztam. És mot már elég szép.
2/2 anonim válasza:
Szia. Nekem azt mondta a védőnő, hogy nem kell rá semmit kenni, csak a ruhája legyen kivasalt, ami hozzáér az oltáshoz. Fürdésnél sem kell különösebben vigyázni rá. És 10-12 hónapos korukra fog teljesen "elmúlni".
Üdv, 3,5 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!