Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Bcg oltás helye mikorra...

A Bcg oltás helye mikorra gyógyul be rendesen?

Figyelt kérdés
az én babám 5 hos,piros folt van neki a vállán.ilyenkor már nem fog váladékozni? vagy már teljesen begyógyul neki? (első baba) :)
2010. nov. 10. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi újra kaptuk 5 hósan, szombaton lesz 1 éves és még mindig nagyon csúnya, piros, hosszanti irányban látszó jó nagy folt van, kis bőrkeményedéssel... de már nem válasdékozik :o
2010. nov. 10. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
En ugy emlekszem, hogy a fiam elmult 1 eves, mikorra azt lattam, hogy rendesen begyogyult, elhalvanyult neki, szoval normalis 5 honaposan, hogy piros. Szerintem az nem lenne normalis, ha valadekozna 5 honap utan, akkor orvosnak meg kellene mutatni, de pirosnak piros lesz meg jo sokaig sajnos...
2010. nov. 11. 00:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak 4 hónapos koráig 4x ki is fakadt (nem is kellett újraoltani). Kábé fél éves-7 hónapos korára gyógyult be szépen. Most már 13 hónapos elmúlt, még mindig picit piros neki.
2010. nov. 11. 07:45
 4/6 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak is meg 4 honapos kora elott picivel kifakadt utoljara es kb. 7 honapos korara gyogyult be ugy, hogy csak egy piros folt volt a helyen. Nekunk sem kellett ujra oltani.
2010. nov. 11. 08:33
 5/6 anonim ***** válasza:
8 hós a fiam, még mindig ronda piros neki.
2010. nov. 11. 10:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! megnyugottam,azt hittem hogy valami gond van!
2010. nov. 11. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!