Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány naponta mossátok egy...

Hány naponta mossátok egy éves babátok haját?

Figyelt kérdés
Még egy kérdés, ami nem vonatkozik az előzőhöz: Egy éves babátok hány fokban alszik éjjel, és hány fokban a nap közbeni alvásnál?
2011. dec. 1. 23:33
 1/9 anonim ***** válasza:

15 honapos rovid haju kislanyom hajat csak akkor mosom, ha a fejere boritja a kajat (kb hetente 3x), de legaalabb hetente egyszer. Oriasi hisztit csap hajmosaskor, ugyhogy ha lehet kerulom :).

Este ejjel nappal 25 fok korul van nalunk.

2011. dec. 1. 23:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Minden nap mosom a haját.

21 fok körül van a lakásban a hőmérséklet.

2011. dec. 1. 23:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Mióta kicsit hosszabb a haja, már nem mosom minden nap, ha nem muszáj, persze van, hogy mindig összaragacsozza, de heti 2-3 alkalom így is megvan.
2011. dec. 2. 00:21
 4/9 anonim ***** válasza:

11 hós kisfiam, és kb. 12-14 centis haja van. Mindennap fürdéskor le van vízzel öblítve, hisz nem tudnánk elkerülni, hogy ne legyen vizes. :) Kétszer egy héten teszek a fürdetőjéből a hajára, ennél többször szerintem felesleges.

Sajnos nálunk a központi fűtés miatt elég meleg van, az ideális 18 fok helyett van 22 is. :S Egy rövid ujjú bodyban alszik, a ráterített textilpelust leveszi magáról, és még így is néha leizzadva (és emiatt nyűgösen) ébred. Sokszor szellőztetek még éjszaka is, én is arra ébredek néha, hogy majd meggyulladok. :S

2011. dec. 2. 03:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Én fodrásztól kérdeztem rá, mert nagyon megoszlanak a vélemények. Ő azt mondta, hogy hetente kétszer maximum, úgyhogy mi így csináljuk.
2011. dec. 2. 06:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: éjjel 20-22 fok lehet a szobájában, nappal pedig 23-24.
2011. dec. 2. 06:28
 7/9 anonim ***** válasza:

hajmosás: heti 2szer koszmó elleni samponnal

nappali hőmérséklet 23 fok

éjjel kb 20

13 hónapos

2011. dec. 2. 10:25
 8/9 anonim ***** válasza:
hajmosás heti 1-2 x, nappal 25-26 fok van, este is, de éjjel kicsit kikapcsolják a fütést, így kevesebb, nemtudom mennyi.
2011. dec. 2. 10:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. dec. 3. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!