Ha alig van haja, akkor hány naponta mossam neki? Milyen sűrűn mossátok babátok haját?
Figyelt kérdés
enyém 6 hónapos.2010. febr. 8. 11:27
1/12 anonim válasza:
Én hetente, 1 éves. Nincs kevés haja de utálja a hajmosást és végül is nem koszos így nem kínozom gyakrabban.
2/12 anonim válasza:
az enyémnek sincs sok haja, 10 hónapos. 4 naponta mosom neki, de nem macera, mire kiérek vele, megszárad:)
3/12 anonim válasza:
Mi is hetente mosunk hajat, 14 hónapos.
4/12 anonim válasza:
13 hónapos a kisfiam születése óta mindennap meg mosom a haját!
5/12 anonim válasza:
2-3naponta mosom és szintén kevés a haja.De sürün leizzad alvás közben.
6/12 anonim válasza:
Én születésétől fogva minden nap lemostam a kis fejét is - függetlenül attól, hogy alig volt kis pihe haja :)
Most már szép göndör fürtjei vannak, még mindig naponta mosom.
16 hós kislány anyukája
7/12 anonim válasza:
Hetente.20 hós.
Rengeteg haja van.
9/12 anonim válasza:
13 hónapos, sok haja van, és hetente mossuk, de csak a fürdetővízzel, nem samponnal. Nem koszos és nem zsíros a haja.
10/12 anonim válasza:
Szia!
Kétnaponta mossuk a kis vörös haját.
öt hónapos.
/Z/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!