Egész nap ölben kell lennie, különben ordít! Én meg már megőrülök! Mit csináljak?
Semmi baja, mert ölben csend van. Ha leteszem ordít, mint akit nyúznak! 9 kiló a drága, majd megszakadok, már délutántól kezdve mei-taiban hordom, de mostmár így sem bírom! Ez megy reggel óta!!
És NEM alszik!
Reggel aludt egy órát, 9-től 10-ig kb, azóta semmi!
6 hónapos.
Most letettem a kiságyába, szegény ordít, megyek fel is veszem, csak ezt musáj volt kiírnom!
Szia! Először is próbálj megnyugodni! Tudom, könnyű ezt mondani, de hidd el sokat segít! Ő is érzi, hogy feszkó vagy! Mindig ezt csinálja, vagy csak ma? Mert jön a "meleg" és ezt a legtöbb bébi érzi. Kitartás! Rakj be Neki egy kis zenét, vagy énekelj Neki egy kicsit. Az én 3 lányomból kettővel "szenvedtem" másfél éves korukig. De elmúlt és már csak a szépre gondolok. Nem marad ez mindig így. Én ezzel nyugtattam magam.
Sok sikert és kitartást!
Egy lassan 4 gyermekes édesanya
Ne hagyd sírni semmiképp!
Egyébként mei tai-ban elől vagy háton hordozol?
Húúúúúúúúúúúú....na kidőlt. Most alszik:)
Elöl hordozom. Miért?
Utolsó vagyok.
Azért kérdeztem, mert 9 kilósan, elől hordozva már tényleg meg lehet szakadni, és egészségtelen is. 7 kilótól már nagyon ajánlott háton hordozni, úgyhogy szerintem neked is háton kéne már. Én háton órákig tudom hordozni a 10 kilós babámat. :)
Köszönöm! Elolvastam amit belinkeltél.
Jól van elöl megkötve, csak hát igen, az a 9 kiló már lehet nem oda való.
Félek hátra kötni, de majd ha apa itthon lesz, kipróbálom és begyakorlom, hogy majd egyedül is menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!