Milyen hőmérőt érdemes venni a babának, melyik a legpraktikusabb, és a legpontosabb?
Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 14:49
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Mikor még picike, a végbélben mért érték a legpontosabb. Digitális hőmérő a legjobb, csak le kell vonni a mért értékből 0,5- öt. Mikor már nagyobbacska, 2 év körüli, akkor a legjobb a digitálissal hónaljban mért. Vagy végbélben, de az enyém már régóta nem engedi. Éppen tegnap beszéáltem erről a gyerekorvossal. Azt is mondta, hogy a szájban, fülben, homlokon mért érték egyáltalán nem pontos.
3/7 anonim válasza:
2. vagyok. Nagyon jó az 1. linkje, puha "szárút" vegyél, az kíméletes, és a felnőttnek is tökéletes egyébként.
4/7 anonim válasza:
legpraktikusabb és legpontosabb is ha végbélben méred. Érdemes minél gyorsabban eredményt adót venni. (cumihőmérőt lehet, hogy nem fogadja el. Homlok, fül, stb hőmérők pedig nem elég pontosak)
5/7 anonim válasza:
Én HARTMANN digitális babahomerot vettem. Gyors, megbizhato, elfogadhato áru. A cumihomeroket, meg a homlokra helyezhetot felejtsd el! Lehet, h dizájnos, de pontatlan. Ja, és rektálisan mérd a baba lázát (a kapott ertekbol pedig vonj le 5 tized fokot).
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nyert a végbélhőmérő! Szóval azt mondjátok, az kb 2 éves koráig mehet, nem zavarja nagyon?
2011. dec. 1. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!