Nem gond ez egy 6 hetes babánál?
Figyelt kérdés
Kislányom 6 hetes 3. napja este 9-től reggel 5-ig alszik. nappal 4 óránként eszik rendesen 120 ml-t.2011. dec. 1. 07:20
1/6 anonim válasza:
Örülj neki. Azt jelenti,hogy van elég tejed,és nem marad éhes.
2/6 anonim válasza:
Nem gond. Az én kislányom is 6 hetes kora òta alussza végig az éjszakàt. Először 19-04 ig aztán mindig később. 3 hónapos korától este 19től alszik és reggel 9-10 közt kel. Ébredés nélkül.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos az elején volt egy kicsi tejem,de ott is kellett a tápszer, most már semmi nincs :(
2011. dec. 1. 07:31
4/6 anonim válasza:
Semmi gond, sőt!:)
Örülj neki, és légy hálás, hogy ilyen jó babád van!
Nekem is pont így volt! És én nagyon tudtam értékelni, mivel imádok aludni :D
Megeszi ő az adagját, úgy látom...bár igaz, ami igaz, ilyenkor ÁLTALÁBAN eggyel többször esznek még. De ez csak az általában...mi sem a dietetikusok által javasoltan étkezünk, hanem ahogy nekünk jó, egyénileg.
És a kisbabukád egy egyén :) Egy nagyon rendes kiscsaj ;)
5/6 anonim válasza:
Az én lányom is 6 hetes kora óta aludta át az éjszakát.
Mikor tápszeres lett, egyszer sem kelt fel éjjel, úgy jól lakott az esti adaggal. :)
6/6 anonim válasza:
Az én lányom is 6 hetes, néhány napja beállt nála, hogy átalussza az éjszakát, este 9 körül alszik el és kb 7-kor kel! Örülj neki, ez teljesen normális az ennyi idős babáknál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!