Mit tegyek, hogy ne utálja a fürdést?
Figyelt kérdés
1 éves kislányom imádott fürdeni. Aztán egyszer véletlenül belekakilt a vízbe. Rettentően üvöltött, úgy megijedt az úszkáló kakitól. Aztán persze kivettük, kifertőtlenítettük a kádat. Minden hiába volt, végigordította az egészet. És úgy megjegyezte, hogy azóta 1 hete minden fürdetést végig ordít. Mit csináljak, hogy megint élvezze a pancsit?2009. máj. 13. 19:52
1/7 anonim 

válasza:

esetleg ha zuhanyoznátok?és a nagy kádban és úgy fokozatosan vissza szoktatni.
2/7 A kérdező kommentje:
Már rég a nagykádban fürdünk. A zuhanytól még jobban fél, próbáltam egyszer azzal leöblíteni a haját, de halálra rémült tőle.
2009. máj. 13. 19:57
3/7 anonim 

válasza:

Mennyi játék van a vízben?
Akkor azzal foglalkozna.
4/7 A kérdező kommentje:
Sok, de nem érdekli. Kacsa, maci hajón, labdák. De ki akar mászni, ahogy beteszem, nem érdekli semmi, csak üvölt. Már gondoltam rá, hogy ismét kiskádban fürdünk, de már nem fér bele...
2009. máj. 13. 21:50
5/7 anonim 

válasza:

Próbálj meg vele fürödni,hátha megnyugtatja,hogy ott vagy te is a kádban és megvéded.
6/7 anonim 

válasza:

Tedd be a kiskádat a nagykádba!
Aztán 5 alkalom után, amikor már fürdik, lassan eressz vizet a nagykádba is. Újabb 5 alkalom után a fürdés vége felé vedd ki alóla a kiskádat...
7/7 anonim 

válasza:

Az nem lehet hogy az úszó kakitól Te ijedtél meg igazán és a gyerkőc meg attól hogy te ideges lettél?
A babák minden érzelmünket átvesznek, szóval próbálj nyugodtan hozzáálni a fürcsihez, nem félve attól hogy sírás lesz. Ha látja érzi hogy nyugodt vagy szerintem ismét jókedvűen telnek a pancsolások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!