Ha a babám nagyon utálja a fürdést, segíthet ha megpróbáljuk a nagy kádban fürdetni úgy, hogy egyikünk vele fürdik? 2 hós.

A sógornömnek volt egy nagyon szuper babafürdetö technikája. Akkor volt a baba kb 1-2 hónapos (lehet 2, de nem több)mikor ezt láttam. Megengette a kádat, elég sok víz volt benne, és fogta az egyik kezében tartotta a másikkal meg mosta. Aztán megfordította és ott is megmosta, közben bele márottta a vizben, volt hogy kicsit el is merült, aztán ki, egy hangja nem volt a gyereknek, látszott hogy élvezi. Talán ha elég biztosan tudod tartani próbáld meg ezt, vagy nézd meg hátha a neten van ilyen videó. Eszméletlen jól csinálta. Igaz a második gyereke az elsövel meg mindig is jártak uszni.
De az biztos, hogy egy rossz mozdulat a kádban örkre víziszonyt ad a gyereknek. A rossz mozdulat nem az hogy vizes lesz vagy elmerül, hanem az hogy a szülö megilyed.

Ezen a legtöbb baba átesik.
Majd egyik napróla a másikra abbahagyja.
Nálunk úgy történt, hogy apa szokta fürdetni és véletlenül nem volt itthon.
Én meg nem kerítettem nagy feneket a dolognak, gyerek zsupsz a vízbe megmosdattam, majd észrevettem, hogy egy hangja nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!