Érezted már úgy, hogy hülyének néznek, ahogy neveled a gyereked? Pl hogy nem hagyod sírni?
Jaj, persze. Mert nem párommal alszok, hanem a gyerekkel. A párommal már a gyerek előtt sem aludtunk együtt, csak nagyon ritkán, mert annyira horkol, hogy nem tudok tőle aludni. A lányom meg 2 hónapon keresztül legalább 10x kelt éjszaka, én mosottsz*r voltam, ez volt a legegyszerűbb megoldás. De már külön szobában, saját ágyában alszik. Persze én a páromtól külön.
A másik, hogy még mindig szoptatom. 23 hónapos, naponta 2x szopizik. Ez miért baj?
Vagy soha nem hagytam sírni, mikor kicsi volt, azzal a címszóval, hogy erősödjön
véletlanül elküldtem. Szóval, hogy erősödjön a tüdeje.
Meg nekünk nem volt járókánk, az ágyat alvásra használta, soha nem raktam be a sarokba, mindig velünk volt. Ha nem is szórakoztattam minden percben, de folyton ott voltam vele.
Meg ezer apróság. A lányom a bizonyíték, hogy valamit azért mégiscsak jól csináltam/csinálok. Nagyon kiegyensúlyozott, szófogadó és okos.
Én az ösztöneimre hallgattam, nem anyósra, szomszédra, barátnőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!