Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálási kérdés! Ezt...

Alaszka kérdése:

Hozzátáplálási kérdés! Ezt így jól csinálom? Többi lent.

Figyelt kérdés
5 és fél hónapos, és mivel szívesen eszeget, így már a kostolgatástól eljutottunk oda, hogy püréből megeszik kb. 40-50 ml-t két szopizás közben. A következőképpen alakul az evés eddig: reggel fél 7 körül szopi, fél 10 körül szopi, 12 körül zöldségpüré, aztán szopi, 3 körül szopi, fél 7-7 körül szopi, majd az esti szopik gyakrabbak, és éjjel is többször ébred. Gyakran kér még cicit, de még nem is szeretnék kiváltani étkezést, csak hozzátáplálni. Délután gondoltam, még beiktatok gyümölcsöt? Nem sok ez így??
2011. nov. 30. 12:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

15:03 vagyok

Az enyém is bukik nagyon, de nekem azt tanácsolták, hogy pont ezért kezdjem el hamarabb a "szilárd" kaját adni neki. 4 hónaposan kezdtem el, bár még mindig bukik de tényleg kevesebbet mióta kap püréket is. Mondjuk most minden narancssárga az összes pelenka, rugi, pulcsi, az én ruháim is, mert tököt és rápát is kap, az meg mindkettő naracsszinű, és ha visszabukja akkor így nézünk ki.

De visszatérve rátok, én nem hinném, hogy sok vagy kevés lenne neki. Én azért szoktam két kaja közt adni neki gyümölcsöt, hogy kihúzza 4 óán keresztül kaja nélkül (nem mndig jön be). Nem értem mitől félsz:-) Ha nem kell neki nem fogja megenni, ha meg kell neki akkor megeszi, legfeljebb a következő szoptatás eltolódik. (vagy nem)

2011. nov. 30. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!