Bébiszitter kérdés? Tapasztalat? Egy idegent odahívsz a házadba?
húha, ez nehéz, én 6 hónapost nem hagynék otthon, idegenre meg végképp, még a 2 évesemet sem :/
addig már csak egy hónap van, szerintem minden másnap jöjjön át a bébiszitter és legalább 1-2 órát maradjon, hétvégén meg hosszabb időre lehetnének velük, hogy szokják. ekkora gyerkőcöknek 2 nap nélkületek egy idegennek rengeteg idő, ők még nem értik :(
nagyik nincsenek?
ha esetleg vann csak messze akkor csinálhatnátok azt,, hogy hozzájuk elutaztok pár napra és esténként mikor elalszanak a gyerekek, ellógtok kicsit kikapcsolódni :)
vagy tényleg hívjátok rendszeresen, hogy ne legyen idegen
Nálunk nincsenek nagyszülők, sem más rokonok, akik segítenének. Márpedig nem cipelhetem mindenhová a babát, hiszen mondjuk egy fél órás sorbanállást a bankban nem viselne el.
Így nekünk van bébiszitterünk. 60 éves, azelőtt bölcsödei gondozónő volt. Szóval tapasztalata van bőven. :) És már sok gyerekre/babára vigyázott.
De mi fokozatosan szoktattuk hozzá a kicsit. Olyan 7 hónapos volt, amikor először találkoztak. Akkor még én is itthon voltam, ő játszott a bébivel. Aztán pár alkalom után már itthon hagytam vele 3-4 órára. És 2 hónap után mertem reggeltől délutánig rábízni. Szóval ha most akarsz bébiszittert keresni, akkor mielőbb szoktasd hozzá a gyerekekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!