Cumisüveg kérdés?
Lánykám 15 hónapos lesz nemsokára, kérdésem alfele irányulna hogy csak reggel és este kapja meg a cumisüveget abból issza meg a tejet napközben pohárból,üvegből vagy kubus üvegből iszik teát, vizet gyümölcslét.
érdemes rászoktatni a reggeli és esti innivalót pohárból igya vagy még ráérek leszoktatni?
Egyetértek az elsővel.
Nálunk is ilyesmi korban került el amúgy a cumisüveg, de a fiam döntött így. Nem volt hajlandó inni belőle. Akkor kezdtem neki kakaóba kenyeret aprítani, és azt kapta helyette. Kanállal simán ette volna kenyér nélkül is, de azért kanállal mégiscsak szaporább.
Aztán amikor megtanult inni szívószállal, onnantól reggelire pohárból kapja (szívószállal). Este tejpépet eszik, mert 2x nem fogadja el a kakaót, de ez most mellékes.
Szóval én amikor eltettem az üveget, utána kanál jött, majd szívószál.
Én a reggelit simán kiváltanám már a helyedben. És ha úgy érzed nincs szüksége a lányodnak az alváshoz a cumisüvegre (az én fiam sose igényelte, nem aludt be rajta soha sem), akkor azt is megpróbálhatod másból adni.
Talán most még könnyebb megválni tőle. Pár hónap múlva lehet, h nagyon ragaszkodni fog majd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!