Cumisüveg kérdés? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
3 hónaposan a babám,2 hete kezdett el cumisüvegből enni,mert az anyatej mellé szükséges neki a tápszer pótlás.a cumisüveget amiből eszik születése előtt vettem,az volt rá írva hogy 0 hónaptól.az lenne a kérdésem hogy ebből meddig ehet?mikor kell neki újat venni ?amin nagyobb a lyuk?,köszönöm előre is2010. okt. 27. 12:46
1/4 anonim válasza:
Igen vehetsz rá egyel nagyobb cumit.
2/4 anonim válasza:
Ha sokáig tart, mire megissza, és látod, hogy erőlködik, akkor váltani kell nagyobbra. Mi Avent üveget használunk, és azt vettem észre, hogy akkor jó, ha kettőt szív, egyet nyel. Ha 3-4 szívás után volt csak nyelés, akkor váltottam már nagyobbra. De az se jó, ha 1 szívás, 1 nyelés van, mert akkor túl gyorsan issza meg, és kibukhatja, ami a gyomrába jutott.
3/4 anonim válasza:
Mi a 0 hónapost használtuk 6 hós korig,mert hiába vettem gyorsabb folyásút,rázta a fejét,és sírt,folyt mindenhol a tej.Most (6 hósan) cseréltem le 3 hónaposra,ezzel elvan.Ő szerette lassan iszogatni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. okt. 27. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!