Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hisztek benne, hogy a kisgyere...

Hisztek benne, hogy a kisgyerekek látják a szellemeket?

Figyelt kérdés
Most hülyének fogtok nézni,de tesóm sógornőjének a fia tiszta visszafogodt,és mikor kérdeztük,hogy miért,elmesélték,hogy két évesen ott aludt a keresztanyjánál,akikakkor költöztek uj házba,és nem mert kimenni a konyhába,mert állitolag azt látta,hogy ott föz egy bácsi,és utána derült ki,hogy az elözötulaj egy idös bácsi volt,és meghalt.meg a kislálnyom is csinál furcsaságokat.Csak néz maga elé,gügyög,mosolyog,meg mintha valaki menne elötte,ö meg követné a fejével,meg "beszél"hozzá.(a nagymamám ebben a szobában halt meg)Meg rengeteg ismerösömtöl hallottam hasonlokat.ti mit gondoltok erröl?
2009. máj. 13. 14:28
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Egyet értek a 05.13 14:34-kor íróval. azt is tudni kell, hogy nem csak a szellemeket, hanem az aurákat is látják. Ezért van az hogy egy idegen embertől el kezd sírni, vagy nagyon tetszik neki. Az én kisfiam is csinál olyanokat, minthogy nevet a falnak, vagy gügyög neki valamit, vagy mutogat. Ez eléggé félelmetes, de el kell fogadnunk, hogy ők még tiszták és rendkívüli képességekkel bírnak. te se félj a reakcíóktól egészen addig amíg nem válik negatívvá.
2009. máj. 19. 15:44
 32/33 anonim válasza:
42%
Egyszer az unokatesómékhoz átmentem az eggyik 6 éves a másik 3 és mikor csináltam egy kis turmixot akkor bence a 3 éves megállt egy helyme és elkezdett valamin nevetni nem volt ott semmi/senki csongor(6 éves kint volt az udvaron) akkor megkérdeztem min nevet aztmondta:a kislány nevettet én kérdeztem milyen kislány ő azt mondta hogy a fekete ruhás akkor visszamentem elkezdtem gondolkodni megcsináltam a turmixot és behivtam mindenkit csongor kivitte az udvarra nem tudtam mit akar annyit odakinn ezér utána mentem de mikor épp kiakartam menni az ajtón megkérdezte tőlem bence hogy kap e a kislány is. mondtam neki hogy igen kaphat.Közbe kiderült hogy halt már meg 2 család abban a házban. egy kicsit visszanéztem bencére és azt láttam hogy mintha itatna valakit majd kimentem.azt láttam hogy nézi csongor a tavat.odamentem hozzá megkérdeztem hogy mit néz.aztmondta a bácsit aki lesikálja a követ ami koszos.majd sikitást hallotam bence sikított.rohantam be.már az elájulás határán voltam amikor láttam hogy tányérok repülnek bence felé láttam is hogy egy öreganyó dobálja de a kislány bence elött elkapja a tányérokat megvédi bencét.majd az öreganyó közeledik a kislány felé és már széfültem.majdnem elájultam egy pillanatra lehunytam a szemem mire kinyitottam bence már nem a konyhába volt hanem a nappaliba és játszott az autókkal,meg a vonatokkal és elövett egy játék fiu babát és egy lány babát majd aztmondta ez lesz a tied ez az enyém odaadta neki akkor kimentem levegőzni csongor is visszament játszani.leültem és megjöttek csongorék szülei megkérdezték hogy minden rendbe votl e.mondtam hogy igen.nem említettem a szellemeket örültnek hittek volna.majd mondták hogy igyak egy limonádét és csak azután menjek haza. és akkor már mintha nem lett volna ott a szellem.elég hihetetlen sztori mi? ÉS NEM csak bebeszéltam magamnak addig nem is érdekeltek a szellemek
2012. jún. 24. 14:10
 33/33 anonim válasza:
Én azt hiszem,már igen.Voltak furcsa dolgok,de a legdurvább talán az volt,mikor a kishúgomat (egy éves múlt) kivittem sétálni és beszaladt a temetőbe.Az egyik sírnál megállt bámulni kezdett fölé,aztán keservesen sírni kezdett és kirohant a temetőből.Utána annyit mondott hogy "bácsi".
2013. jún. 8. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!