Hisztek benne, hogy a kisgyerekek látják a szellemeket?
Figyelt kérdés
Most hülyének fogtok nézni,de tesóm sógornőjének a fia tiszta visszafogodt,és mikor kérdeztük,hogy miért,elmesélték,hogy két évesen ott aludt a keresztanyjánál,akikakkor költöztek uj házba,és nem mert kimenni a konyhába,mert állitolag azt látta,hogy ott föz egy bácsi,és utána derült ki,hogy az elözötulaj egy idös bácsi volt,és meghalt.meg a kislálnyom is csinál furcsaságokat.Csak néz maga elé,gügyög,mosolyog,meg mintha valaki menne elötte,ö meg követné a fejével,meg "beszél"hozzá.(a nagymamám ebben a szobában halt meg)Meg rengeteg ismerösömtöl hallottam hasonlokat.ti mit gondoltok erröl?2009. máj. 13. 14:28
11/33 anonim válasza:
az elso valaszolo: kezd a hideg futkosni a ahtamon, en sokat avgyok egyedul a kicisvel. most mar kezdjek felni? pedig en nem hiszek az ilyesmikben.
12/33 anonim válasza:
én is észrevettem hogy a babám néha csak uyg néz a semmibe és gügyög volt mikor este csinált ilyeneket én hiszek a szelemekbe mivel már én is láttam öket ugyhogy miért is ne láttnák a gyerekek is hiszen lehet hogy a szeretteink akik már nincsennek köztünk néha eljönnek hozzánk én igy gondolom
13/33 anonim válasza:
nekunk is fel volt szentelve a lakas, bar nemtudok rola, hogy valami halali dolog tortent volna....
14/33 anonim válasza:
14.33-as vagyok
utána fogok járni, hogy aki a mi lakásunkban vetett véget az életének, hogy nézet ki, mert (bár én nem láttam szó szerint a férfit magam előtt) van egy elképzelésem, hogy nézhetett ki. de nem tudom miből jött ez...
de már én is éreztem azt, hogy áll ott valami szakállas magas férfi
tiszta hülyén érzem magam mostmár... :((
15/33 anonim válasza:
Egyébként szerintem ne aggódj ez miatt. Ha látja őket, akkor sem tudja, hogy szellemeket lát és neki mivel látja őket ez természetes. Nem láttam még szellemet, de szerintem nem feltételenül rossz dolog ez, és nem hiszem hogy bántanának vagy csúnyák lennének. Csak vannak, ha vannak! Ha majd nagyobb lesz, majd elmúlik! Nem kell vele foglalkoznotok szerintem és pláne ne féljetek, amíg nem dobálóznak és nem verik le az áramot a lakásban! :)
16/33 anonim válasza:
14.40-es vagyok és régebben én is tettem fel hasonló kérdést amire szintén érdekes válaszok érkeztek.
ÍME:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
17/33 anonim válasza:
komolyan hisztek ebben? hiszen nem is kezzel foghato, s nem bizonyitott! bar igaz, ha Istenben lehet hinni....de az akkor is mas!
18/33 anonim válasza:
14.33-as vagyok
most akkor fel kellene szentelni a lakást, hogy megtisztuljon?
én hiszek az ilyesmiben...
este mindenhova villannyal közlekedek
19/33 anonim válasza:
dehát nem kell félnünk töllök hiszen nem bántanak miért vagytok iyg beparázva régen ök is emberek voltak .....
20/33 anonim válasza:
lehet hogy majd egyszer mi is igy fogunk mászkálni az emberk közt és megnézhetjük a gyerekeinket unokáinkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!