Hisztek benne, hogy a kisgyerekek látják a szellemeket?
Figyelt kérdés
Most hülyének fogtok nézni,de tesóm sógornőjének a fia tiszta visszafogodt,és mikor kérdeztük,hogy miért,elmesélték,hogy két évesen ott aludt a keresztanyjánál,akikakkor költöztek uj házba,és nem mert kimenni a konyhába,mert állitolag azt látta,hogy ott föz egy bácsi,és utána derült ki,hogy az elözötulaj egy idös bácsi volt,és meghalt.meg a kislálnyom is csinál furcsaságokat.Csak néz maga elé,gügyög,mosolyog,meg mintha valaki menne elötte,ö meg követné a fejével,meg "beszél"hozzá.(a nagymamám ebben a szobában halt meg)Meg rengeteg ismerösömtöl hallottam hasonlokat.ti mit gondoltok erröl?
igazad van, nem kell félni tőlük, egyszer ők is emberek voltak, és mi nem bántottuk őket
csak azért olyan ijesztő, hogy nem vagyunk egyedül...
2009. máj. 13. 14:56
22/33 anonim válasza:
Ettől én is megijedek.A fiam 5 évesen szilveszterkor orditva ébredt,de ő egy malacot látott ami nem akart kimenni a szobábol.Bántani akarta.Orvoshoz fordultam,ök meg egyből ránktámadtak,hogy a gyermek fejét nem kell tömni hülyeségekkel,meg ne nézzen csunya mesét.Nem tudom a Minimax miota csuny?Én szerintem csak izgatott volt a sok készülödéstöl,ajándékoktol.Rá pár napra nagyon beteg lett.Azota is ha beteg lessz rosszakat álmodik.Már a NODI is bántani akarta.
2009. máj. 13. 15:00
23/33 anonim válasza:
jaj, erre még soha nem gondoltam....
remek amúgy is mindig beképzelek magamnak mindent, hangokat is szoktam hallani, ez most komoly?
van, hogy a párom éjszakás egyedül vagyok a picimmel most a frász jött rám, mit fogok csinálni?
2009. máj. 13. 15:42
24/33 anonim válasza:
A gyerekek még hisznek és látnak. Nagyon sok kisgyereknél tapasztalták már ezt az anyukák.
Ők még aktívan használják a harmadik szemet, és nyitottabbak arra, amire mi már nem.
Kíváncsi leszek, hogy az én csöppségem is látó lesz-e. Nyáron kiderül.
2009. máj. 13. 15:49
25/33 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm kislánya ült a padlón és játszott apukájával, majd a kislány szólt hogy csüccs. Apukája kérdezte hogy kinek mondja? A bácsinak... Milyen bácsinak? Hát, ott a bácsinak.. Apuka halálra ijedt...
Később a kocsiban elkezdett sírni. Azt mondta, hogy a néni sír mellette... Hmmmm... Elég meredek!
2009. máj. 13. 18:17
26/33 anonim válasza:
Szerintem csak angyalkákat látnak, a saját őrangyalukat.
Nem kell rögtön rosszra gondolni.
2009. máj. 13. 21:37
27/33 anonim válasza:
a szellemek ne feltétlenül bántanak,meg nem kell velül foglalkozni,mert tényleg bele lehet hüjülni.
és én meg azt hallottam(jóstól),hogy a babák angyalokat látnak.
én hiszek ebben...
2009. máj. 13. 21:40
28/33 anonim válasza:
A mi babánk kb. 3 hónapos kora óta sokszor az embereknek közvetlenül a feje fölé nézett. De nem bambulva, hanem értelmes tekintettel, mint aki nagyon csodál valamit, néhányszor sikerült is ezt lefotóznunk. Még egy kicsit zavart is, hogy miért nem a szemembe néz? Barátnőm szerint a koronacsakrát látja, az egyik energiaközpontot, ami közvetlenül a fej fölött van – kb. ahogy a szenteknek a glóriáját szokták jelölni. Kíváncsi vagyok, az enyémet is ilyen fényesnek látta-e. ;) Kb. fél éves korától már leszokott erről, néha még arra tekint, de már nem olyan hosszan. És abban a pici, pár hónapos korában ő is csinált olyat többször is, mintha valakivel kommunikálna: gagyogott a szobában egy irányban, és nagyon mosolygott közben. Emiatt is én simán el tudom képzelni, hogy létezik egy, a többség számára érzékelhetetlen másik dimenzió. Pl. mint az ultrahang – azt se érzékeli az ember, és mégis van. Az mondjuk megnyugtat, hogy a babánk mosolygósan vette ezeket a dolgokat.
2009. máj. 16. 13:09
29/33 anonim válasza:
SZIA!A szellemeket nem csak gyerkőcök látják ,hanem felnőttek is. Ha úgylátod hogy a gyermeked nem érzi jól magát ahol többet tartózkodik ,akkor vidd el egy másik helységbe. Aztán keress erre megfelelő embert aki aki elküldi a nem kívánt látogatókat.
2009. máj. 18. 09:11
30/33 anonim válasza:
SSzerintem is van ilyen, de alapvetően nem kell félni tőle. Az én középső babám az utca egy bizonyos pontján mindíg integetni kezdett és fölfelé nézett. Kérdeztem, hogy kinek integet és mindíg azt mondta, hogy annak a bácsinak és felmutatott. Még nem volt 2 éves. Persze én nem láttam semmit, de nem tartottam sem furcsának sem ilyesztőnek.
Én halottam olyat is buthistáktól, hogy másfél 2 éves korukig a gyerekek emlékeznek az előző életükre, de ahogy egyre szorosabb a kapcsolatuk ezzel a világgal, úgy vesztik el a kapcsolatot a másikkal. Aztán felnőtt korukban egy csomót kell küzdeniük, hogy újra megtalálják.
Én nem tudom, hogy igaz-e, de nem is nagyon érdekel, mert nem befolyásolja az életemet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!