Dec.11-én lesz 4honapos a kisfiam. Adhatok már neki főzeléket? ha igen milyet?
Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 17:33
11/13 anonim válasza:
Írtátok, hogy ha tápszeres, akkor már eleht kezdeni 4 hónaposan. Ez tévhit. Egy 4 hónapos tápszeres baba gyomra sem fejlett még a hozzátáplálásra. Nála is bőven elég elkezdeni 6 hónapos korban.
12/13 anonim válasza:
én sem adnék, mert nálunk az vált be hogy igény szerint szopik még mindig, de 6 hósan kezdtük a kóstolgatást, majd alig 1 évesen evett amit mi, most 15 hónapos és magára eszik kanállal, villával, szinte bármit. én azért nem siettettem mert úgy gondolom ott áll előtte az egész élet hogy rendes kaját egyen, de a szopizás soha vissza nem térő alkalom és nagy hangsúlyt fektetek rá.
13/13 anonim válasza:
21:26-osnak igaza van!!! mitől lenne fejlettebb a babád pocakja azért mert tápszeres?? persze csináld ahogy jónak látod, de 6 hónapos korig a babák belecskéin még minden átjut és majd lehet hogy itt fogod kérdezni 2 hét múlva hogy mért megy át minden a pocakján és mért kakilja ki egyben amit evett, majd jön a válasz, hogy korai neki! és aki azt írta hogy az anyatejeseknek LEGKÉSŐBB 6 hós korig kell elkezdeni a hozzátáplálást, az nézzen utána jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!