Baj ha főzeléket tízóraira kapja, és nem ebédre?
lehet, h nem kéne főzeléket adni tízóraira, de ha a babád nem kérné, nem kívánná, nem akarná megenni, úgysem enné meg.
Ahogy írod is, nem eszik meg 1 üvegnyit, csak amennyi jólesik neki.
Szerintem ez nem egy égbenjáró bűn amit elkövettél. Max néha a tízórait kipótlod valami könnyebb étellel.
És ezért anyósodnak nem kéne így lehurrogni téged. Meg lehet ezt normálisan is mondani.
Nulli, mire gondolsz amikot azt írod, hogy valamivel ki tudbám pótolni a tízórait?
Az anyósom ilyen lehurrogós fajta, még azt is parancsba tudja előadni, ha kérni szeretne valamit.
pl. gyümölcsöset tízóraikra. A kecskeméti bébiételeken fel van tüntetve, h mire ajánlják.
Alma-málna, keksz- barack, alma... most így nem tudom, melyiket hány hónapos kortól lehet adni, meg biztos más bébikajákon is fel van tüntetve, én csak azért tudom ezt ajánlani, mert én nagyon szeretem ezeket és szoktam is néha enni, ha megkívánok egy kis "édességet". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!