Kifúratnád 2 hónapos lányod fülét?
Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 16:26
11/15 anonim válasza:
pont 2 hónaposan tettem meg, azóta sem bánom, azt hiszi, a füle része, ritkán piszkálja. Barátnőm 9hós koráig várt, ki is tépte a kislány. Ha meg szeretnéd tenni, most ideális.
12/15 anonim válasza:
Kislányom 2 hetes volt,fél percig sírt utána vigyorgott. Van olyan kórház ahol már 1-2-3 naposan is megcsinálják. Ettől nem nagyobb a fájdalma. Nyugi, sokan túlélték. :) Szép napot!
13/15 anonim válasza:
Nem! Nálunk már a kórházban körbejártak, nekem ismeretlen volt az eljárás (egy másfél éves fiam volt akkor) és annyira felháborított, hogy elzavartam a nővért. Nem lövetem ki, nem lyukasztom ki a fülét, jézus, dehogy. Látva az eddigi válaszokat nem leszek népszerű, sebaj. Nekem felér a csonkítással, fáj vagy nem fáj. Majd ha nagy lesz, eldöntheti maga, hogy akar-e lyukat a fülén. Nekem van lyuk a fülemen, igaz sosem használtam, de a lányomat nem lyukasztom ki sehol. Majd ő, ha akarja.
14/15 porcukormókus válasza:
Szerintem érdemes minnél hamarabb megcsináltatni, amíg még nem lesz olyan ügyes, hogy piszkálni tudja.Ha szeretnél fülit neki, akkor felesleges halogatni.
Mi nem csináltunk túl nagy faksznit belőle, egy ékszerboltba lövettük ki neki kb. 4-6hetesen. Volt egy kis sírás, de nem tartott tovább 3percnél, Ő is csak megijedt a csattanástól. Azóta sem piszkálja, pedig már 6hónapos.
Szerintem hajrá!!!
15/15 anonim válasza:
Már a kórházból fülbevalóval jöttünk haza . Szóval igen, ha már lány legyen fülbevalója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!