Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár hónapos babád, milyen...

Pár hónapos babád, milyen vicces felfedezéseket tesz? Megmosolyogtató történeteket osszatok meg légyszi!

Figyelt kérdés
Az én kislányom 5 hós, és kb. másfél hónapja fedezte fel a "cimkéket"! Legyen az a ruháin lévő,vagy a plüssökön, a kispárnákon, a partedliken...akármit adok a kezébe, mindenen egyből megkeresi a cimkét, és jobban eljátszik velük, mint bármi mással! Beszél hozzájuk,fogdossa és csak azt kapja be. Minden fehér cimkét ezentúl meghagyok,nem vágom le, mert vétek lenne. Imádom,ahogy magyaráz nekik!
2011. nov. 28. 13:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A címke nálunk is nagy kedvenc volt. No, meg a pille palackok, a távirányítók és a gombok a ruhákon.

Ez mondjuk nem vicces, sok baba szereti ezeket a dolgokat.

A palackokba volt, hogy magokat tettem, és ettől zörgött is, na azt kifejezetten imádta.

Ami vicces volt, az később jött el. Takarítottunk és kiszedtük a polcokat. Lányom pedig az egyik polc helyére bemászott és úgy döntött ott el is alszik. :)

De imád takarítani is. Sokszor kinyitja a fiókokat, kiszedi a bugyijaimat és azzal törli fel a padlót. :)

2011. nov. 28. 13:41
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

Felismerte Kádár György egyik képét

Ez nem vicc.

"Kádáj Göjgy, codálatos, színesz"

2011. nov. 28. 13:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az nagyon vicces volt amikor először adtam rá kabátot és még hosszú volt az ujja. Ő meg próbálta megfogni a másik kezét és úgy nézett ki, mint egy kis fóka amikor tapsol. Apával nagyot nevettünk rajta.

Vagy ma amikor ette az almát és teli szájjal tüsszentett egyet. ondolom még sok ilyen lesz...

Vagy amikor a kezébe adtam ilyen gumis fogkefét és nem talált bele a szájába, hanem a fülét meg a szemét bökdöste vele.

Meg az is vicces volt amikor apa életében először tette tisztába, lánykánk meg jól telibekakilta...

4.5 hónapos

2011. nov. 28. 14:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha van facebookotok, keressetek rá a Gyerekszáj oldalra:) Én már függök tőle..:D Ott vannak sztorik:)
2011. nov. 28. 14:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is nagy kedvenc most az üres palack. Megfogja, és úgy csinál, mint ha inna. :) 5,5 hónapos, de elleste tőlünk.

Felfedezte pár hete, hogy az ágyból úgy tud kukucskálni, ha felemeli a rácsvédőt, és most sokszor így les ki az ágyából.

2011. nov. 28. 14:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Már mászott kicsit és megkaparintotta az üres vizes kulacsot no az volt ám a szórakozás. Súlyos perceket kacagott (mi is) ahogy lökdöste, élvezte a hangját.
2011. nov. 28. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A fiam ont ma alakított.

10 hónapos, már mászik és feláll mindenhol. Míg pakoltam furcsa lett a nagy csend. Kikukkantottam a szobából az előtérbe és látom az én drága fiam a teregetős kosaramban, a vasalatlan ruhák tetején fekszik és alvást színlel. :)) Hát elég vicces volt, látni a gyereket összekuporodva egy kosár ruha tetején! :))

2011. nov. 28. 15:51
 8/10 A kérdező kommentje:

Na ez az! Köszi szépen, nagyon jókat mosolygok a sztorikon...:))) Végre nem csak a problémákról dumálunk itt! Egyébként annyira édesek,ahogy nyílnak a világ felé,és a számunkra egyértelmű dolgokkal ismerkednek! Legutóbb azon mosolyogtam,h kupakostól odaadtam neki a cumisüveget és ő úgy rámart,h bekapta az egészet! :)

Köszönöm az eddigi történeteket,várok még! :)

2011. nov. 28. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ma kipakoltam mindent a kiságyból, hogy lepedőt cserélhessek a matracon.A lánykám párnáját is a szőnyegre dobtam, amin amúgy ritkán alszik, többnyire félredobja.

Húzom fel a lepedőt és egyszercsak hátranézek:a lányom fekszik a szőnyegen, a feje alatt a párna és nagyot sóhajt, mint mikor alvásidő van.Utána felült, megfogta a párnát, majd az arcához tette és félrebiccentette a fejét, mintha azt mutatná:nézd anya, így szundizok:)

Zabálnivaló volt!

Amúgy a kedvenc játéka az apu sörösdoboza.Ehy kézzel fogja és pengeti a nyitófület:D Párat már leamortizált, apa meg azzal jön, hogy venni kell sört, hogy a lánynak legyen játéka:D

11 hós kiscsaj anyuja

2011. nov. 28. 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:
A fiam most 8,5 hónapos. Bármilyen elmélyülten is játszik, ha bekapcsolom a porszívót, nagyokat sikkangatva jön hozzám egyből, otthagy mindig csapot papot. A porszívó mellett feláll, és (gondolom, mivel felfelé levegő jön ki) vigyorogva kacagva csapkodja a tetejét. Mivel a kikapcsoló is ott van így egy porszívózás alatt vagy 6-szor kapcsolom vissza a gépet :))
2011. nov. 28. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!