Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenki ad cumit a babajanak?...

Mindenki ad cumit a babajanak? Ha nem adtal, kesobb megbantad?

Figyelt kérdés
aki adott, milyen idos koratol?
2011. nov. 28. 12:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én próbáltam neki cumit adni, de nem kérte. Egy időben megtalálta az ujját és azt szopogatta, de mindig kivetem a szájából, így azon sem maradt rajta. Nem bánom, hogy nem fogadta el a cumit. De nem tudom, hogy milyen lett volna, ha cumizott volna. Lehet, hogy bizonyos helyzetekben úgymond egyszerűbb lett volna megnyugtatni, de most már túl vagyunk rajta.

2,5 éves ma már.

2011. nov. 28. 13:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Én próbáltam adni neki még újszülött korában (hasfájós volt nagyon, és már nem tudtam, mivel nyugtassam meg szegényt), de nem kellett neki. Mostanában próbáltam megint, hogy az éjszakai szopiról leszokjon (17 hónapos), de most sem kell neki. Igazából nagyon örülök neki, hogy nem kell.
2011. nov. 28. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!