Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valaki babájának "játékasz...

Van valaki babájának "játékasztala"?

Figyelt kérdés
mennyi idős korban vettétek? meddig használta?milyen fajta volt? szerette?
2011. nov. 27. 10:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Van. 6 hónaposan kapta, akkor még csak az ölemben ülve nézegette kicsit.

Olyan 7 hónaposan kezdte igazán érdekelni, most 9 hónapos, és nagyon sokat játszik vele. Már önálló, így odamászik, feláll, és úgy játszik vele. Körbejárja, hogy minden oldalával tudjon játszani.

2011. nov. 27. 10:21
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi. akkor az én lányom már kinőtte ezeket? 16 hónapos most láttam hogy vannak ilyenek is :(
2011. nov. 27. 10:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Most karácsonyra kap egy újabb fajtát a lányom, az már tud angolul is, meg komolyabb annál, ami van. És az van ráírva, hogy 3 éves korig.

És szerintem tudja is használni addig, mert tanítja a színeket, verseket mond.

2011. nov. 27. 10:28
 4/9 A kérdező kommentje:
melyik volt és milyet vesztek most? a fejlesztőbe ahová járunk van egy little tikes féle ami babatornáztató egyben de aztán ugye átalakítható asztallá, azt szereti.
2011. nov. 27. 10:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Eddig ez volt/van:

[link]

Karácsonyra pedig ez lesz:

[link]

2011. nov. 27. 10:42
 6/9 A kérdező kommentje:

nagyon édes a babád :) mennyi idős a képen? mert nem 9 hónaposnak látszik :)

amit most vesztek az is jónak látszik. mi hazsnáltan vennénk, de ilyet még nem láttam. és tényleg ez már egy fokkal fentebb van :)

2011. nov. 27. 10:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem, ott nem 9 hónapos, hanem 8. :)

Csak nagyon nagy baba. 8,5 hónaposan volt 76 centi és 9,2 kiló. Meg olyan kis értelmes az arca, mindenki simán 1 évesnek nézi. :D

2011. nov. 27. 10:50
 8/9 A kérdező kommentje:

hát, én is simán annak néztem...sőt :) az én lányom 16 hónaposan 81cm és 10,9kg :)

nagyon ügyes a babád, hátha idővel használtan is megjelennek ezek az asztalok. köszi a választ :)

2011. nov. 27. 10:53
 9/9 anonim válasza:
szerintem nagyon jo dolog barmilyen fajta is legyen......kisfiunk harom eves most, apa csinalt neki egy jatszoasztalt, anya meg kidekoralta utakkal sinekkel fakkal....imadja.....rajzolasra, legozasra.....mindenre alkalmas.
2011. nov. 27. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!