Van valaki babájának "játékasztala"?
Van. 6 hónaposan kapta, akkor még csak az ölemben ülve nézegette kicsit.
Olyan 7 hónaposan kezdte igazán érdekelni, most 9 hónapos, és nagyon sokat játszik vele. Már önálló, így odamászik, feláll, és úgy játszik vele. Körbejárja, hogy minden oldalával tudjon játszani.
Nem feltétlenül. Most karácsonyra kap egy újabb fajtát a lányom, az már tud angolul is, meg komolyabb annál, ami van. És az van ráírva, hogy 3 éves korig.
És szerintem tudja is használni addig, mert tanítja a színeket, verseket mond.
nagyon édes a babád :) mennyi idős a képen? mert nem 9 hónaposnak látszik :)
amit most vesztek az is jónak látszik. mi hazsnáltan vennénk, de ilyet még nem láttam. és tényleg ez már egy fokkal fentebb van :)
Nem, ott nem 9 hónapos, hanem 8. :)
Csak nagyon nagy baba. 8,5 hónaposan volt 76 centi és 9,2 kiló. Meg olyan kis értelmes az arca, mindenki simán 1 évesnek nézi. :D
hát, én is simán annak néztem...sőt :) az én lányom 16 hónaposan 81cm és 10,9kg :)
nagyon ügyes a babád, hátha idővel használtan is megjelennek ezek az asztalok. köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!