Úgy vettem észre, hogy egy az egyben átment az alma 4.5 hónapos babámon. Hogyan tovább?
Szia!
Minden átmegy rajta először. Ami viszont fontos: ZÖLDSÉGGEL kell kezdeni a hozzátáplálást, ezt a védőnőm mondta, most volt továbbképzésük, és a táplálkozás kutató mondta, hogy a gyümiknek a sav,ill. enzimjeit nem emésztik még meg, egyáltalán nem hasznél, nem is jó a kis gyomruknak. ELőször zöldség, aztán gyümölcs. Ennyit tudok, de én is inkább elvinnám egy szakértőhz, mert hogy én mit hallottam a védőnőtől, meg hogy más mit tanácsol a gép előtt azzal a babád nem lesz előrébb :( Sajnos :(
Remélem mihamarabb jó hírekkel tudsz szolgálni,
mindenképp írd meg, mi volt az oka a stagnálásnak.
Vidd igen!!!! És akkor megbizonyosodsz róla, hogy mi és hogy van és mit tegyél. Ha a háziorvosod azt mondta kevés a gyarapodás akkor van okod vinni!
És igaza van az elsőnek. Én pl hordtam gasztroshoz és az ő útmutatása alapján tápláltam, fél éves kortól sinlac+őszibarack. Mindenki mást mond, a gyerekek se egyformák.
Vidd el gasztrora, csak, hogy megnyugtató tanácsot kapj.
Itt tényleg mindenki mást mond, mert mindenkinek mást tanácsoltak.
Nem tudom miért kellett mindenkit lepontozni aki támogatja a hozzátáplálást!
Pedig az elsőnek volt igaza! Most jöttünk az orvostól és azt mondta, hogy napról napra jobban meg fogja emészteni! Nem kell abbahagyni a hozzátáplálást!
Szerencsére hízott is hetek óta először, így a gasztrot hanyagolom egy darabig. Így is vn mindig valami ahová mennünk kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!