Úgy vettem észre, hogy egy az egyben átment az alma 4.5 hónapos babámon. Hogyan tovább?
Én adnék a helyedben már főzelékeket is. Persze a trumixoltakat. 4,5 hónaposan már lehet, illetve ha nem hízik rendesen, akkor meg muszáj lenne.
Sárgarépa főzi, sütőtök főzi. Ezekkel kezdtem én. Aztán jöhet a többi.
Almán kívül pld banán?
Ha még nem adtál főzeléket, vegyél üvegeset pld dm-ben és ha szereti őket, akkor csináld magad, olcsóbb.
Mert még nem érett az emésztőrendszere azért megy át rajta egy az egyben az alma. Más is ugyanúgy átfog rajta menni. Sok baba 6 hós kora előtt nincs kész az emésztésre (tejen kívül)
mit jelent, hogy nem hízik rendesen? Orvos mondta? Mert nem kell mindig ugyanannyit hízniuk. Az enyémeim tápszeresek voltak, egyiket se tápláltam hozzá 6 hónap előtt. egyik héten nagyot hízott, másik héten keveset. A lényeg, hogy fogyni nem szabad.
Én hanyagolnám a hozzátáplálást, és maradnék az anyatejnél, ha van. Ha nincs, akkor tápszer.
Majd 1 hónap múlva próbálkoznék újra a gyümölcsökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!