Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lányok! Tegnap voltunk védőben...

Lányok! Tegnap voltunk védőben, és eléggé lelomboztak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kislányom 4 hónapos, csak anyatejes. Egész idáig nagyon szépen gyarapodott, de most egy hó alatt csak 16 dkg-t hízott:( Az orvos írt fel tápit:S, meg a gyümölcsöt be kell vezetnem. A védőnőm azt mondta, hogy nehogy adjak neki egyszerre tápszert. Előbb 24 órás mérést csináljak, majd ha az sem jó, akkor először gyümi. Nagyon el vagyok keseredve:\\\\\\\'( El szeretném kerülni a tápszerezést, még szoptatni szeretnék 1 éves koráig! Ti is jártatok már így? Ugye még lehet több tejem? Bár nem érzem azt, hogy kevesebb volna, kislányom is nyugodt. Az éjszakát meg átalussza. Mi lehet a gond? Tegnap óta iszom a kecskerutát, ma reggel már éreztem a nagyobb telítődést. Segítsetek minél többen, kérlek titeket!

Egy 4 hós kislány elkeseredett anyucija

2009. máj. 13. 06:46
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Az,hogy nem jön semmi,az nem probléma.A stimulálás a lényeg benne, hogy termeljen többet,mert nem elég.Nekem azt mondta a védőnő,hogy elég kb.5 perc fejés,az is úgy, hogy ha a jobb cicivel kezdetek enni+ kieszi a balt,utánna a jobb cicit kell fejni,és a következő szopinál a balból kell szoptatni először stb.Remélem érted,kicsit kusza,de nekem bevált.Amúgy hányszor eszik 1 nap?
2009. máj. 13. 22:31
 32/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 6-7-szer eszik
2009. máj. 14. 06:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!