Lányok! Tegnap voltunk védőben, és eléggé lelomboztak. Mit tegyek?
Kislányom 4 hónapos, csak anyatejes. Egész idáig nagyon szépen gyarapodott, de most egy hó alatt csak 16 dkg-t hízott:( Az orvos írt fel tápit:S, meg a gyümölcsöt be kell vezetnem. A védőnőm azt mondta, hogy nehogy adjak neki egyszerre tápszert. Előbb 24 órás mérést csináljak, majd ha az sem jó, akkor először gyümi. Nagyon el vagyok keseredve:\\\\\\\'( El szeretném kerülni a tápszerezést, még szoptatni szeretnék 1 éves koráig! Ti is jártatok már így? Ugye még lehet több tejem? Bár nem érzem azt, hogy kevesebb volna, kislányom is nyugodt. Az éjszakát meg átalussza. Mi lehet a gond? Tegnap óta iszom a kecskerutát, ma reggel már éreztem a nagyobb telítődést. Segítsetek minél többen, kérlek titeket!
Egy 4 hós kislány elkeseredett anyucija
Legjobb amit tehetsz a gyümi-pótlás, illetve olyan dolgokat egyél sokat ami serkenti a tejet és táplálóbb lesz tőle! Főzelékek és levesek! Én még délutáni uzsonnára is rántott-levest ettem, meg rengeteg gyümi-levet ittam!!!
Ehetsz joghurtokat, túrót, mindent!
A te táplálkozásod az alapja, hogy milyen lesz a tejed!
Jó szoptatást!
9:30-as vagyok
Ha rászokik a cumisüvegre, nem fog neki kelleni a cici!
Vigyázz vele.
Utolsó vagyok.Hát akkor mi a probléma?Amúgy az én kislányom általában 10 dkg hízott hetente,akkor amikor azt halottam mástól,hogy az enyém 20-30dkg hízik.A védőnő megnyugtatott,hogy az én lányom ilyen.Nőiesen hízik :-)Ha egyáltalán nem hízna pár héten belül,akkor lenne esetleg probléma.Amúgy ha elkezdesz hozzátáplálni lehet,hogy stagnálni is fog egy picit a súlya és ugyanennyit fog hízni.Ha mosolygós,kiegyensúlyozott baba és nem sír cici után és nem 1.5 óránként eszik,akkor nincs baj.
Amúgy milyen paraméterekkel született és most hol tart?
Hááááááát nagyon meglepődtem! Képzeljétek a lányom 50-80 ml-ket eszik:( És ebbe beletörődik, hogy ennyi a tejem, nem sír, hogy adjak még, így úgy döntöttem, hogy sajnos adok neki tápit is, mert ez tényleg nagyon kevés, viszont ha megkínálom akár mellel akár táppal elfogadja, de ha nem adnék többet, azt is elviseli:S Így adok minden szopi mellé pótlást, és elkezdtük a gyümit is:( Nagyon rossz ez az érzés, ugyanis maximálisan szopi párti vagyok, de nem tudok mit tenni már... Próbáltam fejni is, de semmi sem jön. Iszom a teát, de most már valóban kevesebbnek érzem a tejcimet.
Köszönöm mégegyszer is a segítségeteket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!