Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez szerintetek normális dolog?

Ez szerintetek normális dolog?

Figyelt kérdés

A szomszédban van egy anyuka aki a 7 hónapos lányának mindenből a legdrágábbat veszi. Természetesen nem is ezzel van bajom (ő dolga), hanem ahogy lekezelően előadja! Jövök haza babakocsival és látja, hogy kecskeméti bébiételeket vettem a kislányomnak, erre ő mondja, hogy ilyen sz___ ő nem adna a gyerekének és, hogy a legjobb a holle bébiétel.

[link]

Úgy felhúzott ezzel és megbántott! Azért mert nem tolom a gyerekemet 200 ezres babakocsiba, és nem 5 ezres fürdetőbe fürdetem még nem kéne lesajnálni.

Mi a véleményetek az ilyen anyukákról?

2011. nov. 26. 22:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azért csinálja mert látja,hogy bánt téged és élvezi a primitív pics@.

Nem tudom ma mivel lehet ennyi pénzt keresni,de hajlamos vagyok azt hinni nem egészen egyenes úton.Ezért én úgy vagyok ezzel,hogy inkább élek szerényebb körülmények között,de szeretek nyugodtan aludni.

Neked mégha fel is bosszant egy-egy ilyen beszólással az arcába kellene nevetni és azt mondani.."várj,több nap ,mint kolbász" ha érti egyáltalán mit is jelent:)

Az én szomszédságommal biztos rosszul járna:)))

2011. nov. 27. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!