2 szobás lakásba 2 gyerek?
Egyértelműen semmiféle probléma nem származik abból, ha 2 tesó 1 szobában alszik - mi is így nőttünk fel tesómmal, teljesen természetes volt, jól működött, és nekem nagyon jó volt, hogy este nem kell egyedül aludnom, nagyobb biztonságban éreztem magam valahogy. Mivel volt egy nagyszoba is, félre lehetett vonulni, ha a másik valamiért egyedül akart lenni, de nem emlékszem rá, hogy gyerekként annyira fontos lett volna az intim szféra...:) Tudtunk együtt tanulni is, külön kis asztalunkon, nekem szép emlékek ezek.
És amikor másik városba kerültem egyetemre, akkor is minden hétvégén hazajártam, mert imádtam itthon lenni.:)
Nekem 7 hónapos babucim van, szintén 2 szobás lakásban lakunk, és csak az anyagi bizonytalanság az, ami elgondolkoztat a tesó-projekten, egyébként simán bevállalnám.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!