Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5 szobás lakásba második...

1,5 szobás lakásba második gyerek? Csak én félek ettől?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Sajna mi albérletben lakunk, 1 külön szoba van a kisfiaimnak, mi a nappaliban alszunk. (67m2 a lakás) Hogy saját házunk mikor lesz, azt nem tudom, de boldog vagyok hogy van 2 gyerekem. Ikrek, szóval nem volt kérdés, legyen-e második baba, de elférünk. Ha saját házra vártunk volna, talán nyugdíjasan mentem volna szülni :)
2010. jún. 4. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Mi 1,5 szobásban lakunk és most várom a második babánkat,a nagyobbik külön alszik,aztán ha már nagyobb lesz a pici akkor átrakom a nagyobbik mellé a szobába! Szerintem tini korukig nem is kell külön szoba!Ha meg esetleg jönnek még tesók akkor költözünk egy nagyobb lakásba :)
2010. jún. 4. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok,mi is albérletben lakunk,de nekem meg is van rá az okom ....egyszerűen nekem hosszútávon sehol nem jó!
2010. jún. 4. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi is albérletben lakunk, és akik felettünk laknak, ugyanolyan a lakás, mint a miénk. Tehát 49m2, és nekik saját, megvették, és van 2 gyerek. Ők is a nappaliban alszanak kihúzhatós kanapén, a kisszobába meg csináltattak emeletes ágyat, így helytakarékos. Egyébként nekik egy 6 éves fiú és egy 2,5 éves kislányuk van. Nektek még jó is, hogy egy idősek, és egyneműek. Mi se akarunk itt maradni, építkezni fogunk, telek már van, csak gyűjtünk, hogy majd télen is tudjuk fizetni a még fel nem vett kölcsönt. Azért mielőtt bevállaljuk a második gyerkőcöt, jó lenne nekiállni az építkezéshez.
2010. jún. 4. 15:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Ahol én lakok pesti lakópark, ott 48-50 nm-es erkélyes másfél szobás és 38-40 nm-es garzon lakások erkély nélkül(hálófülkével vannak megcsinálva) vannak. Majdnem mindenhol van 1, de sok helyen 2 gyerek is.

A melletünk lakók 2 gyerekkel laknak egy garzonban és elférnek valahogy. Nekünk másfél szobás van, de én ide nem mertem volna vállalni még egy babát, mi 1 hónap múlva költözünk, de nem mindenki teheti meg.

2010. jún. 4. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Vállald be nyugodtan! Jó pár évig lehet őket egy szobában "tartani".
2010. jún. 4. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! A mi 1,5 szobás lakásunk 35 nm, erkély nélküli. Van egy 8 hós kisfiúnk de már Vele sem férünk el. Egyszerűen nem tudok hova pakolni, egy tesó itt szóba sem jöhet sajnos...
2010. jún. 5. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!