Mit tudok csinálni ha a babám nem hajlandó szopzni?
Figyelt kérdés
Még csak 3 hónapos és nem hajlandó enni.Tudom hogy éhes (3,4-4 óránként eszik) de ha cicire teszem akkor egyszerüen nem hajlandó bekapni.Kiköpi és sír.Gondoltam lehet szomjas,főztem neki egy kis kamilla teát,beleraktam a cumis üvegbe,azt bezzeg nem köpi ki. MOst már lassan 3 hete szenvedek vele így.Alig tudom meg etetni.Mit lehet ilyenkor csinálni?Utálja a cicit,lehetséges?Azt se lehet mondani hogy rászokott a cumis üvegre mert soha nem adtam neki semmit csak anyatejet,ma először próbálkoztam a cumis üveggel meg egy kis teával.Az bezzeg tetszik neki és nem köpi ki.2009. máj. 12. 18:29
11/11 anonim válasza:
(19:12es) általában 5-8percet eszik,de az már jó inkább 3-4et sajna. (bár egy hónapja még majdnem mindig 5-8percig evett,mostanában megint rövidült az idő:( Nem mindig hány,de ha igen akkor kb tenyérnyi adagot és azt sem rögtön szopi után hanem kb. fél vagy akár egy másfél óra múlva.
Menj el gastroenteorológushoz vele hátha segít valamit rajtatok. De azt mondják,hogy igazából csak ahogy nőnek úgy lesz jobb....Ebben bízom.
Neked is kitartás! Ha tudok segítek még,kérdezz nyugodtan,visszanézek ha lesz időm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!