Mit tudok csinálni ha a babám nem hajlandó szopzni?
Ne adj cumit!
Nem túl kemény a melled szoptatáskor?
Fejj ki egy pár kortyot előtte.
Lehet hogy az eleje más, nem?
Talán nagyon izgatott. Próbáld őt megelőzni, mellre tenni mielőtt sírna. Lágy zene, levendulaillatú párologtatás.
Ne idegeskedj, nem fog a szoptatódajka mellett éhen halni. Lehet, h észreveszi h feszült vagy. Beszéld meg magaddal, hogy ha nem eszik- nem eszik. joga van hozzá, önálló ember. Majd ha éhes lesz eszik, slusz. Így talán sikerül megnyugodnod, és hátha akkor neki is jobban megy.
lehetséges, hogy elválasztja magát, de nem tudom, miért
de hallottam olyat, hogy a baba egyszerűen nem akart tovább szopni, pedig volt tej.
kislányom 7hetes kora óta csinálja ugyanezt,most lesz 4 hós. akkor teljesen kiéheztette magát,kórházba kerültünk. refluxos,és a sav kimarta a nyelőcsövét ezért nem akar szopizni. iszonyatos,hogy inkább éhezik,de igaz. Különböző taktikákkal szoktam szoptatni. (állok, közben ringatom,és énekelek,félig ül ő és közben a popóját ütögetem és énekelek) hát nem nagy élmény,de nálunk így mennek a szopik. Éjjel viszont és félálomban szépen eszik. Örülj neki,hogy legalább teázik,mert az enyém semmit nem fogad el!! Biztos az enyhíti a fájdalmát! Én is azt hittem,hogy velem van a baj,de ne aggódj,erről nem mi tehetünk...
De ez csak tipp,lehet,hogy nem ez a gond,de kisértetiesen hasonlít a mi problémánkra...
Az én babám is ezt csinálta. Szopizott 2-3 kortyot, majd üvőltött, pedig tudtam, hogy éhes.
Mi elvittük dietetikushoz és laktózérzékenységet diagnosztizáltak nála. Kapott rá gyógyszert és kinőtte.
Szerintem mindenképpen mutasd meg dokinak, akármiről is legyen szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!