Babám 4 hónapos és szinte csak kézben hajlandó ellenni. Mit tegyek, hogy néha le tudjam tenni, mert lassan semmit nem tudok tőle csinálni és szalad a lakás?
Más is van ezzel így?
Minden jó és hasznos ötletet szívesen várok. Köszi.
szia nekem két kislányom van mind a kettő ölben volt míg el nem indultak az egyik 8 hós a másik 9 hós volt mikor elindult szerintem a kenguru vagya hordozókendő jó megoldás
nem fodog elkényesztetni ne aggodj
sok féle vélemény van. van aki azt mondja nem kényezteted el van aki azt hogy igen.
sokféle variációt láttam egyikre sem mondhatni hogy rossz volt.
pl a barátnömnél pár hét alatt megszokta a gyerek hogy nincs mindig kézben és visithat akkor sem lesz felvéve (persze észszerü határokon belül)
ez tényleg bevált nagyon jól el is játszott egyedül a gyerek, így anyuka nem készült ki annyira és mikor szabad ideje van akkor türelmesen játszik a csemetéjivel.
aztán láttam olyan anyát aki kenguruba hordta a gyereket most le sem száll rólá és tiszta ideg hogy a gyerek megint nem hagyja békén ö meg nem tud semmit csinálni (3 éves )
de ez gyerek és anyuka függö. csináld azt amit jónak látsz. akkor sem vagy szívtelen ha lerakod és hagyod bögni (mekszokja ) de azt sem ha magadon cipeled.
Szia! Nekem is ugyanez volt a szitu. Szaladgáltam én mindenhova tanácsokért,ötletekért,de mindenhol azt mondták hogy TÜRELEM! Majd ha már ül,meg kompozik,na meg amikor mászni fog sokkal könnyebb lesz. És tényleg így lett. TÜRELEM!!!
Sok sikert :)
Azt is kipróbálhatod,hogy leteszed a földre egy szőnyegre ,körépakolod a játékait. Mindenféle számára érdekes dolgot,amikor elkezd sírni próbáld rávenni csörgőkkel vagy hasonló dolgokkal,ami hangot ad,hogy a játékaira figyeljen.
Nálunk ez bevált.
Eleinte üvöltött ,még le sem tettem aztán pár másodperc után már csak sírdogált , megszokta,hogy egyedül is lehet játszani.Hogyha hozzáért valamihez mindig mondtam neki, hogy milyen ügyes és ettől teljesen lelkes lett. Így egyre többet játszott.Hogyha kell feküdj le mellé forgasd oldalra, hasra ,tornázzatok egy kicsit. Biztos fog neki tetszeni.
Beletelik vagy 3 napba,(sírás nélkül nem fog menni) de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!