Mesélnétek olyan eseteket amikor valamit rosszul csináltatok? Vagy csak én vagyok ilyen idétlen?
3,5 hónapos a kisfiam de szegénynek már el kellett viselnie párszor a bénázásomat. Pl mikor hazahoztuk az első 3 napon véletlenül testápolóval fürdettem a fürdetőkrém helyett. Vagy volt olyan, hogy a sötétben fejjel lefelé próbáltam visszarakni a cumit a szájába. Tegnap reggel pedig majdnem az orrába dugtam a mellem. :)
És még volt jónéhány ilyesmi esetünk.
Mesélnétek hasonló sztorikat, hogy tudjam nem csak én csinálok ilyeneket?
Nekem most csak az a ciki jut eszembe, hogy 2 hetesen alig mertük apával kivenni a gyereket a pólyából (állandóra), mert nem tudtuk, hogy fogjuk meg, mit csináljunk vele... Addig egész nap benne volt, csak pelusnál és fürdésnél vettük ki.
És egy másik, amikor épp nem rosszul, hanem szuperül csináltam valamit: peluscserénél valamilyen csoda folytán 2 mp-vel az eksön előtt megéreztem, hogy a lányom kakilni készül. A mai napig nem tudom, hogy sikerült félreugranom - amint a lányom simán átlőtte a 3 méteres szobáját. Hatalmas szerencse, hogy nem ment a frissen festett falig és csak pár nappal később tettük le a padlószőnyegét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!