Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mesélnétek olyan eseteket...

Mesélnétek olyan eseteket amikor valamit rosszul csináltatok? Vagy csak én vagyok ilyen idétlen?

Figyelt kérdés

3,5 hónapos a kisfiam de szegénynek már el kellett viselnie párszor a bénázásomat. Pl mikor hazahoztuk az első 3 napon véletlenül testápolóval fürdettem a fürdetőkrém helyett. Vagy volt olyan, hogy a sötétben fejjel lefelé próbáltam visszarakni a cumit a szájába. Tegnap reggel pedig majdnem az orrába dugtam a mellem. :)

És még volt jónéhány ilyesmi esetünk.

Mesélnétek hasonló sztorikat, hogy tudjam nem csak én csinálok ilyeneket?

2011. nov. 24. 23:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
utolsó előttinek: én a bevásárló kocsit lökdöstem rendületlenül, a fiam meg otthon volt...
2011. dec. 5. 22:58
 22/31 anonim ***** válasza:

En is lokdostem a bevasarlokocsit a babakocsi helyett:)

Legelejen be volt sargulva a babam, alig akart szopizni, ezert nagyon gtakran kellett szoptatnom es sokaig,alig aludtam. Anyukam bejott ejszaka kelteni, a gyerek alszik, en meg almomban dugdosom neki a mellemet a levegoben. Jot nevetett rajtam:)

Megpar hetes volt, hazahoztuk setalasbol anyukammal a picit, a mozes reszt raraktuk a szekre (stabil volt) es kicsit arrebb suttogtunk valamirol, mit ebedeljunk, erre valahol valami csattanas. Egyertelmu vot, hogy nem a mozes, de en osztonosen felreloktem teljes erobol anyukamat (majdnem felkentem szegenyt a falra), aki a mozes mellett allt es latta, hogy semmi gond,de en nem lattam onnan, ahol alltam.

Elso napokban a tesom gyerekenek a neven szolitottam:)

Eleinte mikor beszeltem hozza, akkor nem azt mondtam neki, hogy pl. anya most tisztaba rak, hanem mindig a keresztnevemet mondtam neki:)

Nekimentunk mi is parszor a falnak, szerencsere nem erosen utotte meg magat. Esett le o is az agyrol, rohantunk is ugyeletre.

Foztem neki egyszer husit, kulon a zoldseget, kulon a rizst, majd turmix, gyerek mar ordit, vegre nem kihult a kaja, tennek bele kus olajat, erre sikerult feluveggel beleonteni... Kesz voltam:) Persze a pici orditott, nagy nehezen megmelegitettem egy hippet:)

Meg 3 hos koraban kb. koromvagas kozben belevagtam veletlenul husba, verzett egy picit szegenynek. Nagyon ugyes voltam:(

Nemreg lepnek ki a szobabol, kezemben a gyerek, azt hittem nyilik a biztonsagi racs, de beakadt, en meg nar lendulettel leptem, kitoltam a racsot es estem egy jo nagyot, oldalamra, lepcso ele... de a gyereket nem tudom hogyan, masodpercek, de megtartottam a jobb kezemben vegig. Meghult bennem a ver. Gyerek nem ijedt meg, csak furcsalta, miert bog az anyja, mint egy ovodas. Nem a fajdalom, hanem a sokk. Durva volt.

2011. dec. 5. 23:41
 23/31 anonim ***** válasza:

délután háromkor szültem, és valamikor éjszaka jutott eszembe: hoppá... azt hiszem, egy gyereket pelenkázni is kell. szegény csupa magzatszurok volt.

hasonló volt a szoptatással is. szülés után fél órával ideadták a babát, és onnantól kettesben lehettünk. Egy jó idő múlva bejött a szülésznő, hogy na, próbálkozunk a cicivel? és hiába készültem alaposan a terhesség során, totál kiürült az agyam a szülés alatt, és csak ekkor ugrott be: nahát, tényleg, szoptatni is kéne, totál elfelejtettem! Ha nem hívják fel a figyelmemet rá, tuti valamikor másnap kapok észbe...

2011. dec. 6. 05:56
 24/31 anonim ***** válasza:

Kisfiam pár hónapos kora óta imádja, ha magasra emeljük, vagy óvatosan feldobáljuk. Velem is és a párommal is előfordult már, hogy egy alacsonyabban lógó csillárba bekoppantottuk a kis fejét.

Amikor a mamához mentünk, én is volt, hogy otthon hagytam a tápszerét, haza kellett érte menni.

Volt olyan is, hogy a kombidresszt a nadrágon kívül már összepatentoltam, mire észrevettem :)

2011. dec. 6. 08:25
 25/31 anonim ***** válasza:
Huuu a kis fejét én is bevertem a csillárba. A babakocsit is szoktam üresen húzogatni, de a bevásárlókocsit is. Na és rendszeresen kávét öntök víz helyett a cumisüvegébe a tápszerhez. :)
2011. dec. 6. 09:34
 26/31 anonim ***** válasza:

első napunk együtt a korházban. alszik egy darabig, aztán sir. el sem tudtam képzelni miért...mondja a csecsemős hogy azért mert éhes. jaa! meg kell etetni

másnap mondom hogy majd szétdurran a mellem, csináljanak már valamit. erre a csecsemős: talán etessem a gyerekem s jobb lesz.

több hét kellett amig megszoktam hogy az én gyerekemet babusgatom, nem unokanővéreimét, sokszor mondtam neki: gyere nénédhez:D ahelyett h gyere anyához.

velünk alszik. kb 8 hós volt, anyuéknál voltunk, jóval kisebb ágyban aludtunk mint a mienk, éjjel meg arra ébredek hogy a kislányom az ágy mellett üldögél, gagyog.gyorsan visszavettem közénk és elaltattm.

volt h fürdés után a koszos ruháit adtam vissza...

2011. dec. 6. 11:59
 27/31 anonim ***** válasza:

Hű az enyém kicsit durva, bár jól megúsztuk.

Hát nem kilöktem a hintából ? De igen.

Ilyan csak ülőkéje van gumis vagy mi anyag hinta volt, és nem őt lüktem, hanem az ülőkét, és nini az hátra is ment, a kicsim meg elől maradt illetve potty. Nem volt már bébi, 3 éves volt, de akkor is. Csak meglepetés volt, nem igazán ütötte meg magát, de nekem mamag részéről nagy csapás volt.

2011. dec. 6. 13:46
 28/31 anonim ***** válasza:
Zseniális dolgokat írtok! Köszönöm, olyan jókat nevetek!
2011. dec. 6. 15:01
 29/31 anonim ***** válasza:

28. vagyok. Na azért nekem is eszembe jutott egy ciki sztori.

Gyerek fél éves volt, beöltöztetve: overál, sapka, vastag zokni, tenném a hátamra a mei-taiba, hogy megyünk ki. Feldobom a hátamra, mire észrevesz valami érdekeset, és nem simul rám ahogy szokott, hogy fel tudjam kötni, hanem behomorít, és azzal a lendülettel zuhan is le a hátamról. Életemben olyan gyorsan nem pördültem meg, mint akkor, és a röpülő gyereket az overálja nyakánál fogva a földet érés előtt 5 cm-vel elkaptam. Úgy megijedtem, le kellett ülnöm, annyira remegni kezdtem. Ő meg csak nézett, hogy mi is volt ez...

Ajtófélfába, csillárba, autósülésbe pakoláskor kocsiplafonba koppanás nálunk is volt.

2011. dec. 6. 15:10
 30/31 anonim ***** válasza:

Az én sztorim sem olyan vicces, de bénázás volt. 6 hetes volt a lányom, mikor mentünk anyuékhoz vidékre. Messze laknak 220 km. A végére a kicsi már nyűgös volt, a cél előtt pár km-rel megálltunk virágot venni anyu névnapjára. Míg én bementem a párom szórakoztatta a gyereket a hátsó ülésen. Megérkezünk végre én kiszállok, kiszáll a férj veszi ki agyereket a kocsiból, és ahogy a bébihordót kiemeli, az azzal a lendülettel átfordul, a gyerek pedig a fűben landol. Az ütő is megállt bennem. Mikor megálltunk virágosnál, a férjem kikötötte agyereket hátra hajtotta a bébihordó fogantyúját, ami kivételnél nem kattant a helyére és persze indulás előtt nem kötötte vissza bele a gyereket! Szerencsére max 40 cm magasról esett és csak megijedt, egy karcolás nélkül megúszta a kalandot.

Ilyen cici rossz helyre dugdosás, cumi fordítva szájba tevés még mai napig előfordul, pedig már 2 gyerekem van nem is annyira kicsik a nagy 3,5 éves a kicsi 11 hónapos lesz.

Ma pl délelőtt éreztem, hogy bekakilt a kicsi, de épp habartam az ebédet. Utána persze elfelejtettem, és a szagával is tele lett az orrom, így szegény vagy fél órát nyüszített mire észbe kaptam, hogy mi baja! :))

Nem csinálsz semmit rosszul. Ilyenek mindig lesznek!

Jó babázást!

2011. dec. 6. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!